Kvällens filmer: En dag i livet, Brudens bäste man, Big d…

En dag i livet, Brudens bäste man, Big daddy

En dag i livet

21:00 – 23:00

Efter en tragisk bilolycka som kostade hennes man livet, försöker den unga Jean att få ordning på sitt liv igen. Hennes svärfar Einar, som klandrar Jean för sonens död, försummar familjegården och ensamheten präglar hans liv. Men en dag dyker Jean plötsligt upp på gården, på flykt undan sin våldsamme pojkvän.

Brudens bäste man

21:00 – 23:10

Tom och Hannah har varit platoniska vänner i över tio år. Han gillar att dejta många kvinnor, medan Hannah vill träffa den rätte och gifta sig. Just när Tom börjar längta efter ett förhållande tillkännager Hannah att hon är förlovad. När hon ber Tom att bli hennes ”brudtärna” går han motvilligt med på det då han hoppas kunna stoppa bröllopet.

Big daddy

16:00 – 18:00

Big DaddyAmerikansk komedi från 1999. Den 32-årige Sonny är lat och omotiverad och undviker allt som har med ansvar att göra. När Sonnys flickvän Vanessa lämnar honom för en mycket äldre man adopterar han 5-årige Julian. Allt för att bevisa för Vanessa att han blivit vuxen och ansvarstagande. Men Vanessa blir inte det minsta imponerad. Barntillåten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *