Kvällens filmer: En galen natt, Apollo 13, Tamara Drewe

En galen natt

Idag onsdag den 16 mars sänds följande filmer på TV: En galen natt, Apollo 13, Tamara Drewe

En galen natt

En galen nattAmerikansk komedi från 2010. Phil och Claire Foster lever ett tryggt, lugnt liv i förorten. För att inte fastna i rutiner går de ut på träff varje torsdag. Men en helt vanlig torsdag vänds deras tillvaro upp och ner, då de misstas för gangsters och måste fly hals över huvud med maffian tätt i hälarna. Det blir en natt de sent ska glömma. Skådespelare: Tina Fey, Mark Ruffalo, Steve Carell.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00

Apollo 13

Apollo 13Amerikanskt drama från 1995. Astronauterna Jim, Fred och Jack ger sig av på en resa mot månen. Väl i rymden exploderar en syretank, vilket försätter trion i fara. De förlorar snabbt syre och bränsle och utsätts för giftig gas. Jack anklagas för explosionen och situationen intensifieras av det faktum att olyckorna kommer som en total överraskning för teknikerna på Mission Control, och att de inte vet hur de ska hantera den. Nu måste de samarbete för att hitta lösningen, om astronauterna ska överleva. Skådespelare: Kevin Bacon, Gary Sinise, Ed Harris, Tom Hanks, Bill Paxton.

Trailer:

Filmen visas på TV8 med start klockan 22:05

Tamara Drewe

Tamara DreweBrittisk komedi från 2010. Tamara Drewe är en glamorös journalist som förvandlats från ful ankunge till vacker svan. När hon återvänder till hembyn i västra England för att sälja sitt barndomshem utlöses en rad oförutsedda händelser. I hennes fotspår följer beundrare, svartsjukedramer, överraskande passioner och galna djur. Skådespelare: Dominic Cooper, Roger Allam, Tamsin Greig, Gemma Arterton, Luke Evans.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 14:20

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *