Kvällens filmer: En galen natt, Grannpatrullen, Borgman

En galen natt

Idag tisdag den 23 maj sänds följande filmer på TV: En galen natt, Grannpatrullen, Borgman

En galen natt

En galen nattAmerikansk komedi från 2010. Phil och Claire Foster lever ett tryggt, lugnt liv i förorten. För att inte fastna i rutiner går de ut på träff varje torsdag. Men en helt vanlig torsdag vänds deras tillvaro upp och ner, då de misstas för gangsters och måste fly hals över huvud med maffian tätt i hälarna. Det blir en natt de sent ska glömma. Skådespelare: Tina Fey, Mark Ruffalo, Steve Carell.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00

Grannpatrullen

GrannpatrullenAmerikansk science fiction från 2012. Evan, Bob, Franklin och Jamarcus är med i en grannpatrull för att fly från sin tråkiga vardag. Allt står dock inte rätt till i småstaden där de bor och snart upptäcker de att deras kvarter är fullt av utomjordingar som utger sig för att vara vanliga stadsbor. Skådespelare: Jonah Hill, Richard Ayoade, Vince Vaughn, Ben Stiller.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00

Borgman

BorgmanNederländsk-belgisk-dansk thriller från 2013. En dag anländer Borgman till en familj och börjar rasera den perfekta fasad som de har byggt upp. Han infiltrerar och intrigerar, och det dröjer inte länge förrän han har hela familjen i sitt våld. Skådespelare: Alex Van Warmerdam, Jeroen Perceval, Sara Hjort Ditlevsen, Jan Bijvoet, Hadewych Minis.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 22:25

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *