Kvällens filmer: En shopaholics bekännelser, Wilder days,…

Idag söndag visas följande filmer på TV: En shopaholics bekännelser, Wilder days, Lavendelflickorna, Erin Brockovich, Once around – mannen som inte passade in, Min stora feta grekiska semester, Paranormal activity, I think I love my wife, Steel magnolias

En shopaholics bekännelser

Amerikansk komedi från 2009. En nyutexaminerad tjej, som är galen i shopping, får jobb som finansjournalist och förälskar sig i en rik entreprenör.

Filmen visas på Kanal 5 klockan 21:00 – 23:10

Wilder days

Wilder DaysAmerikanskt drama från 2003. I ett försök att försonas med sin son John tar James ”Pop-Up” Morse med sig honom och barnbarnet Chris på en resa. Han vill visa dem att de historier han älskar att berätta faktiskt är sanna.

Filmen visas på Sjuan klockan 03:00 – 05:15

Lavendelflickorna

Brittiskt drama från 2004. 1930-tal. I en fiskeby i Cornwall spolas en ung man upp på stranden. Han hittas och blir omhändertagen av två äldre systrar, Ursula och Janet. Systrarna får veta att han är en begåvad musiker som flytt från Polen. Han ska komma att väcka starka känslor hos dem båda.

Filmen visas på SVT1 klockan 21:45 – 23:25

Erin Brockovich

Amerikanskt drama från 1999. En ensamstående och arbetslös trebarnsmammas liv förändras radikalt när hon får ett jobb som arkivarie på en advokatfirma. Bland firmans papper hittar hon dokument om en suspekt fastighetsaffär. Erin anar att det döljer sig större saker under ytan och hennes rotande visar att illegalt dumpat gift gjort invånare i ett bostadsområde sjuka i bland annat cancer.

Filmen visas på TV3 klockan 21:00 – 23:40

Once around – mannen som inte passade in

Amerikanskt drama från 1991. Renata Bella känner sig allmänt misslyckad, både i karriären och kärleken, men under ett seminarium om mäkleri hittar hon äntligen den sanna kärleken. Sam Sharp är en framgångsrik säljare, och mycket äldre än Renata, men hon faller pladask för hans extravaganta stil och uppsluppna natur. Samma karaktärsdrag som hon tycker är romantiska, leder dock till konflikter med familjen, och Renata hamnar i kläm.

Filmen visas på TV3 klockan 23:40 – 02:00

Min stora feta grekiska semester

Amerikansk komedi från 2009. Georgia var en universitetslektor. Efter att hon varslats så testar hon lyckan som tour guide i Grekland. Tyvärr hatar hon allt vad det nya jobbet heter: hon avskyr hur turisterna verkar uttråkade så fort hon nämner historiska fakta och istället bara vill shoppa. Hon står inte heller ut med hur varje grupp har ett knasigt par, en macho student, en ängslig och lättretlig tonåring, ett grälande par, nyskilda på jakt efter romans, och en lustigkurre. Denna grupp är inget undantag. Men det visar sig att fyradagsturen som hon nu ger sig ut på ska bjuda henne en del överraskningar.

Filmen visas på TV4 klockan 16:55 – 17:55

Paranormal activity

Amerikansk skräckfilm från 2007. Ett ungt par misstänker att deras hus är hemsökt och för att skaffa bevis installerar de övervakningskameror som ska spela in vad som händer. ”Paranormal Activity” är lågbudgetfilmen som gjort sensation på bio och hyllats som en skräckfilmiskt mästerverk.

Filmen visas på TV4 klockan 01:10 – 02:50

I think I love my wife

Amerikansk komedi från 2007. Richards liv är på ytan perfekt. Han tjänar stora pengar som aktiemäklare. Han har en vacker fru och två barn. Enda problemet är att han är vansinnigt uttråkad. Men så dyker Nikki upp. Hon är vacker, sexig och visar tydligt intresse för honom. Inom kort vänder hon upp och ner på hela hans tillvaro.

Filmen visas på TV4 klockan 02:50 – 05:45

Steel magnolias

Amerikansk dramakomedi från 2012. Shelby är förlovad och får reda på att hon inte kommer att kunna föda barn på grund av komplikationer av sin diabetes. Hon vänder sig till sina bästa vänner för att finna styrka och glädje, medan hon själv kämpar med sin ångest.

Filmen visas på TV8 klockan 20:00 – 22:30