Kvällens filmer: End of Days, The Mechanic, Juno

Idag torsdag visas följande filmer på TV: End of Days, The Mechanic, Juno

End of Days

End of DaysÅr 1979 föds den fruktade kvinnan som ska komma att liera sig med djävulen. 20 år senare beskyddar säkerhetsvakten Jericho en finansman. Vad Jericho inte vet är att djävulen är lös på New Yorks gator, och han är på jakt efter sin kvinna.

Trailer för End of Days

Filmen visas på Kanal 5 klockan 01:20 – 03:40

The Mechanic

The MechanicArthur Bishop är en elityrkesmördare med en strikt kodex och unik talang för att kliniskt eliminera sina måltavlor. Det är ett jobb som fordrar professionell perfektion och total likgiltighet, och Bishop är den bästa i branschen. Men när hans mentor och nära vän Harry mördas är Bishop allt utom likgiltig. Hans nästa uppdrag är självpåtaget – han vill se de ansvariga döda. Hans uppdrag blir komplicerat när Harrys son Steve kommer till honom med samma hämndgiriga mål och en beslutsamhet att lära sig Bishops yrke. Bishop har alltid agerat ensam men han kan inte vända Harrys son ryggen.

Trailer för The Mechanic

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 22:50

Juno

JunoOscarsbelönat drama med Ellen Page i rollen som Juno MacGuff. Juno är en cool och självsäker tonåring som får en nio månaders utflykt i vuxenlivet när hon blir oplanerat gravid. Hon bestämmer sig för att leta rätt på de perfekta adoptivföräldrarna till sitt kommande barn. Med hjälp av sin charmigt blyge pojkvän (Michael Cera), sin stöttande pappa (J.K. Simmons) och robusta styvmamma (Allison Janney) hittar Juno så småningom ett välbärgat par (Jennifer Garner och Jason Bateman) som längtar efter att få adoptera sitt första barn.

Trailer för Juno

Filmen visas på TV8 klockan 21:00 – 23:00