Kvällens filmer: Ensam ung kvinna söker…, Angel Eyes, S…

Ensam ung kvinna söker…, Angel Eyes, Stealing beauty, The Forgotten, Get Smart, Georgia Rule, X-Men origins, Snygg, sexig & singel, Smokin’ Aces, The Best Man, Mr Rock’N’Roll, En kvinnas hämnd

Ensam ung kvinna söker…

22:00 – 00:10

Alison Jones har slängt ut sin pojkvän och känner sig ensam i New York. Hon bestämmer sig för att hitta en kvinnlig inneboende. Bland dem som svarar på hennes annons finns Hedy Carlson, en stillsam och trevlig tjej. Alison och Hedy blir snabbt bästa vänner. Men snart märks det att Hedy är psykiskt instabil. Alison söker hjälp hos en granne som råder henne att tillkalla polis innan det går för långt. Men Hedy har inte en tanke på att försvinna ur Alisons liv.

Angel Eyes

23:50 – 01:50

Angel EyesChicagopolisen Sharon Pogue blir överfallen av den brottsling hon jagar. En mystisk främling, Catch, ingriper och räddar Sharons liv. De blir kära i varandra samtidigt som de avslöjar varandras hemligheter.

Stealing beauty

19:30 – 22:00

Stealing BeautyAmerikanskt drama från 1996. När 19-åriga Lucys mamma begår självmord reser hon till Toscana i Italien för att försöka ta reda på vem hennes far är. Hon har tre tänkbara kandidater, en italiensk krigskorrespondent, en engelsk pjäsförfattare och en skulptör. De tre männen blir alla attraherade av Lucys oskuldsfullhet och har ingen aning om att någon av dem kan vara hennes far. Åldersgräns 11 år.

The Forgotten

22:00 – 23:30

The ForgottenAmerikansk långfilm från 2004. En sörjande mor försöker handskas med att ha förlorat sin 8-årige son. Hon blir förstummad när hennes psykiater talar om för henne att hon skapat 8 års minnen av en son hon aldrig haft. Hon beger sig iväg för att bevisa sin sons existens och att hon inte är galen.

Get Smart

20:00 – 22:15

Get SmartAgent Maxwell Smart skickas på sitt farligaste och viktigaste uppdrag någonsin: att krossa brottssyndikatet Kaos planer att ta över världen. När den hemliga spionbyrån Controls huvudkontor attackeras och agenternas identiteter avslöjas, tvingas chefen att befordra den mycket ivrige analytikern Maxwell Smart, som alltid drömt om att arbeta ute på fältet tillsammans med sin idol, superstjärnan Agent 23. Smart får istället jobba med den härliga-men-livsfarliga Agent 99. Utan erfarenhet och med mycket lite tid ska Smart besegra Kaos och rädda världen.

Georgia Rule

22:15 – 00:25

Georgia RuleEn varm film som utforskar det komplicerade och humoristiska relationen mellan mödrar och döttrar. När Lily inte längre klarar av sin rebelliska dotter tar hon med henne till en plats hon svurit på att aldrig återvända till – sin mammas hem. Under en sommar fylld av överraskningar lever dessa tre mycket olika kvinnor under ett tak och under en regel: Georgias.

X-Men origins

21:30 – 22:00

Amerikansk action från 2009. De två bröderna Logan och Victor är mutanter, födda för 200 år sedan, och de har bara varandra. I modern tid blir de rekryterade tillsammans med andra mutanter av major Stryker. Under ett uppdrag i Nigeria där de söker efter ett värdefullt föremål och byborna vägrar tala om var det finns beordrar Stryker teamet att döda invånarna. Logan vägrar och lämnar både uppdraget och sin bror. och flyr till Kanada där han träffar Kayla och blir förälskad. Men hans förflutna kommer i kapp honom. Åldersgräns 15 år.

Snygg, sexig & singel

23:55 – 01:50

Amerikansk romantisk komedi från 2002. Christina Walters har en gyllene regel när hon dejtar, undvik att leta efter den rätte och ta den som är rätt för stunden. Men en kväll träffar hon Peter som hon inte kan sluta tänka på efter att han gett sig av. Det enda Christina vet om Peter är att han var på väg till ett bröllop och bestämmer sig för att hitta honom. Vad hon inte vet är att det är sitt eget bröllop han är på väg till.

Smokin’ Aces

22:00 – 00:10

Smokin' AcesEn döende gangsterboss utfärdar en belöning på en miljon dollar i utbyte mot hans tidigare protegés liv, som beslutat sig för att vittna mot sin före detta chef. När ryktet sprider sig i den undre världen får FBI i uppdrag att beskydda sitt nyckelvittne mot en rad torpeder som är ute efter hans liv.

The Best Man

01:25 – 03:25

The Best ManHarpers självbiografi är så gott som ute på hyllorna, hans flickvän Robin vill gifta sig och han är marskalk på Lance bröllop, en idrottsman. Han reser till New York i förväg, för att umgås med Lance och några andra vänner. Däribland Jordan, en kvinna som han nästan haft sex med. Männen diskuterar kvinnor och Jordan vill försöka igen med Harper – åtminstone för en natt. Harper är rädd att lance ska läsa hans bok och få reda på att den blivande bruden legat med honom för att hämnas på Lance många snedsteg. Kommer Harper att växa upp innen Lance dödar honom, Jordan förför honom och han förlorar Robin?

Mr Rock’N’Roll

03:25 – 04:50

Baserad på den sanna historien om Alan Freed (Judd Nelson). Han arbetade som DJ i Cleveland, Ohio, och var en av de första som började spela Rhythm & Blues, som ansågs vara endast ”de svartas musik”, på radion… TV3 Text s. 690.

En kvinnas hämnd

01:50 – 04:15

Amerikansk thriller från 2002. Slim är servitris och en dag kommer drömmannen Mitch in på restaurangen. Han är välbärgad och har en högt uppsatt position inom byggbranschen och dessutom uppvaktar han Slim. De gifter sig och livet i förortsvillan ter sig idylliskt. Men då dottern Gracie föds börjar Slim upptäcka obehagliga sidor hos sin man. Han är otrogen och börjar misshandla henne. Slim tar dottern och flyr men Mitch är dem ständigt på spåren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *