Kvällens filmer: Ett perfekt mord, Million dollar baby, B…

Ett perfekt mord, Million dollar baby, Below, TV Shop

Ett perfekt mord

21:00 – 23:15

Million dollar baby

22:30 – 01:10

Million Dollar BabyAmerikanskt drama från 2004. Den tidigare proffsboxaren Frankie driver en boxningsklubb dit Maggie kommer. Hon har bestämt sig för att bli proffsboxare och vill att Frankie ska träna henne. Frankie är inte ett dugg intresserad av att hjälpa henne eftersom han inte tror på att hon har någon chans. Men det Frankie inte räknat med är Maggies envishet och hon är fast besluten att nå sitt mål. Hon sätter i gång och tränar själv och det dröjer inte länge förrän hon blir upptäckt av klubbens allt i allo som tar henne under sina vingar. Åldersgräns 11 år.

Below

21:00 – 23:05

BelowBesättningen på den amerikanska ubåten Tiger Shark är på uppdrag i Atlanten under andra världskriget, och är på väg till sin bas i Connecticut. De får order att ta ombord tre överlevande från ett angripet brittiskt sjukhusskepp. Manskapet får en chock när en av de överlevande är en kvinnlig sjuksköterska, eftersom det enligt en gammal sägen betyder otur att ha en kvinna ombord. Och oturen infinner sig snart, då ubåten inte klarar av att stiga till ytan. Därmed riskerar besättningen att kvävas av syrebrist. Situationen förvärras när den nya förföriska passageraren börjar ställa frågor om ett tidigare dödsfall på ubåten. Snart räcker det inte för manskapet att kämpa mot enbart fienden. De måste också kämpa för att bevara sitt förnuft när underliga ljud och oförklarliga händelser gör hemresan till en mardröm.

TV Shop

05:25 – 05:35

Besättningen på den amerikanska ubåten Tiger Shark är på uppdrag i Atlanten under andra världskriget, och är på väg till sin bas i Connecticut. De får order att ta ombord tre överlevande från ett angripet brittiskt sjukhusskepp. Manskapet får en chock när en av de överlevande är en kvinnlig sjuksköterska, eftersom det enligt en gammal sägen betyder otur att ha en kvinna ombord. Och oturen infinner sig snart, då ubåten inte klarar av att stiga till ytan. Därmed riskerar besättningen att kvävas av syrebrist. Situationen förvärras när den nya förföriska passageraren börjar ställa frågor om ett tidigare dödsfall på ubåten. Snart räcker det inte för manskapet att kämpa mot enbart fienden. De måste också kämpa för att bevara sitt förnuft när underliga ljud och oförklarliga händelser gör hemresan till en mardröm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *