Kvällens filmer: Evita, Traitor, Ur dödlig synvinkel, X-f…

Idag torsdag visas följande filmer på TV: Evita, Traitor, Ur dödlig synvinkel, X-files, The book of Eli

Evita

EvitaAmerikanskt drama från 1996. Om den vackra Evas dramatiska förvandling från fattig landsortsflicka till glamoröst nationalhelgon och Argentinas mest populära presidenthustru.

Trailer för Evita

Filmen visas på Kanal 5 klockan 01:20 – 03:50

Traitor

TraitorAmerikanskt kriminaldrama från 2008. FBI-agenten Roy Clayton försöker lista ut vem eller vad som ligger bakom en internationell terrororganisation. Konstigt nog leder alla spåren till Samir Horn, en specialagent som arbetar för den amerikanska regeringen.

Trailer för Traitor

Filmen visas på Kanal 9 klockan 21:00 – 23:15

Ur dödlig synvinkel

Brittisk action från 1981. När ett brittiskt spionfartyg sjunker utanför Albaniens kust skickas marinbiologen sir Havelock dit. Fartyget var utrustad med en sändare som kan beordra robotattacker från brittiska ubåtar och Havelock har som uppdrag att försöka lokalisera fartyget. När Havelock och hans hustru mördas får Bond i uppdrag att hitta vraket för att förhindra att sändarna kommer i orätta händer.

Filmen visas på TV4 klockan 23:00 – 01:35

X-files

Amerikansk-kanadensisk thriller från 2008. I bergen i Virginia har en grupp kvinnor blivit bortförda och enda ledtråden är de groteska kvarlevorna som dyker upp i snön längs motorvägen. Då myndigheterna letar febrilt efter ledtrådar till kvinnornas försvinnande väljer de att följa upp en vanärad prästs tvivelaktiga visioner. Det leder dem till en plats där hemliga medicinska experiment äger rum. Ett solklart fall för Arkiv X, men problemet är att FBI la ner alla undersökningar kring paranormal aktivitet för flera år sedan.

Filmen visas på TV4 klockan 01:35 – 03:40

The book of Eli

The Book of EliAmerikansk actionäventyr från 2010. I en inte alltför avlägsen framtid vandrar en ensam man genom det ödelandskap som en gång var Amerika. Det finns ingen civilisation här, ingen lag. Vägarna tillhör våldsamma gäng. Eli är en krigare, men inte av eget val. Driven av sin tro på något större, gör han vad han måste för att överleva.

Trailer för The book of Eli

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 23:15