Kvällens filmer: Exit Wounds, Bringing Down the House, Mu…

Idag torsdag visas följande filmer på TV: Exit Wounds, Bringing Down the House, Mumien – drakkejsarens grav, Safe House, Laws of Attraction

Exit Wounds

Exit WoundsOrin tar sitt jobb som polis på allvar, men hans chef tycker att han går för hårt fram och aldrig lyder order. Som straff blir Orin degraderad och placerad på Detroits tuffaste polisdistrikt. När Orin upptäcker att många av hans nya kollegor är inblandade i droghandel beslutar han sig för att tänja på reglerna ännu en gång.

Trailer för Exit Wounds

Filmen visas på Kanal 5 klockan 01:15 – 03:05

Bringing Down the House

Bringing Down The HousePeter Sanderson är en småtråkig Los Angeles-advokat som inte kan glömma sin exfru. Han försöker gå vidare och på en chatt faller han för en ung, blond, kvinnlig advokat. När Peter bjuder hem henne får han sitt livs chock – hon är varken blond eller advokat. Hon heter Charlene och är stor, högljudd och har rymt från fängelset. Charlene påstår att hon är oskyldig och vill ha Peters hjälp att bli rentvådd. När Peter vägrar börjar Charlene steg för steg förvandla Peters välordnade tillvaro till ett kaos.

Trailer för Bringing Down the House

Filmen visas på Kanal 9 klockan 21:00 – 23:10

Mumien – drakkejsarens grav

Amerikanskt äventyr från 2008. Äventyrarna Rick och Evelyn har dragit sig tillbaka men när en juvel ska transporteras till Shanghai ser de en chans att få tillbaka lite spänning. Vad de inte vet är att ädelstenen ska användas till att återuppväcka en kinesisk tyrann som legat i dvala i två tusen år. Skådespelare: Jet Li, Maria Bello, Brendan Fraser.

Filmen visas på TV3 klockan 23:00 – 01:10

Safe House

Safe HouseTobin Frost är CIA:s farligaste avhoppare som dyker upp igen efter ett helt decennium på rymmen. Tidigare var han en av underrättelsetjänstens bästa agenter, men nu överför han tillgångar och säljer information till vem som helst med pengar. Från handel med Nordkorea till stöd åt terrorister – den skada han orsakar USA går inte att mäta. När hans gömställe i Sydafrika stormas av legosoldater flyr han tillsammans med en nyrekryterad agent. Nu måste de omaka bundsförvanterna hålla sig vid liv tillräckligt länge för att få reda på vem som vill döda dem. I huvudrollerna ser vi Denzel Washington och Ryan Reynolds.

Trailer för Safe House

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 23:25

Laws of Attraction

Pierce Brosnan och Julianne Moore spelar huvudrollerna i den här romantiska komedin om två skilsmässoadvokater som gifter sig med varandra efter en alldeles för blöt festkväll. Frågan är hur de ska kunna undvika att drabbas av samma äktenskapsproblem som sina klienter.

Filmen visas på TV8 klockan 21:00 – 23:00