Kvällens filmer: Familjen är värre, Midnight Bayou, State…

Familjen är värre, Midnight Bayou, State of Play, Wallander – indrivaren, Twins, The Sandlot 3, Italian job

Familjen är värre

21:00 – 23:20

Familjen är VärreGreg har äntligen lyckats vinna de blivande svärföräldrarnas gunst och han och Pam planerar sitt stundande bröllop. Det finns bara en liten detalj som måste klaras ut före bröllopet. Pams föräldrar ska tillbringa en helg med Gregs föräldrar Bernie och Roz Focker. Till en början går allt bra men det är innan Pams pappa upptäcker att Gregs föräldrar är liberal hemmaman respektive sexterapeut åt pensionärer. Amerikansk komedifilm från 2004.

Midnight Bayou

16:00 – 17:50

Midnight BayouDeclan Fitzpatrick köper en gammal plantage utanför New Orleans. Det sägs att det spökar där och när Declan flyttar in börjar han se och höra underliga saker.

State of Play

22:00 – 00:35

State of PlayKongressmedlemmen Stephen Collins är blivande stjärna i sitt parti – tills hans forskningsassistent och älskarinna mördas och gamla hemligheter kommer i dagen. Den undersökande journalisten Cal McCaffrey hamnar i ett dilemma: å ena sidan är han en gammal vän till Collins, och å andra sidan har en obarmhärtig redaktör – Cameron – som ger honom i uppdrag att rapportera om fallet. När Cal och hans partner Della avslöjar en mörkläggning som hotar att skaka hela landets maktstruktur, upptäcker de åtminstone en sanning: när miljarder dollar står på spel är allas integritet och liv hotade.

Wallander – indrivaren

21:00 – 22:00

Svenskt kriminaldrama från 2010. Wallander och teamet utreder en kvinnas dödsfall och allt pekar på att det är offrets före detta pojkvän som är den skyldige. Under utredningen gör Pontus en upptäckt som kan påverka Isabels framtid inom polisen och hennes lojalitet sätts på prov.

Twins

01:05 – 03:05

TwinsTvåäggstvillingarna Julius (Julius (Arnold Schwarzenegger) och Vincent (Danny DeVito) separeras vid födseln. Den ene växer upp på en ö i en trygg miljö medan den andre kämpar för sin överlevnad i New York. När de båda bröderna plötsligt sammanförs ger de sig in i en äventyrlig jakt på sin mamma.

The Sandlot 3

03:55 – 05:30

Tommy Santorelli är stjärnan på planen, men ingen lagspelare. Efter ett felriktat kast som knockar honom vaknar han upp igen som barn. Nu bryr han sig inte om sin lön eller att vara känd längre, utan istället måste han hjälpa sitt lag att rädda spelplanen från end elak man som vill förstöra den.

Italian job

01:00 – 03:15

Amerikansk action från 2003. Planen var perfekt, jobbet var exakt utfört och flykten gick som smort. Det enda hot mästertjuven Charlie Croker inte räknat med var från en av hans egna män. Efter att ha lyckats med att stjäla en makalös guldtacka från ett välbevakat palats i Venedig kan Charlie och hans gäng inte tro sina ögon när en av dem visar sig vara dubbelspelare och försvinner med bytet. Charlies gäng beger sig till Kalifornien där de planerar att återta guldtackan genom att skapa det största trafikkaoset i Los Angeles historia. Åldersgräns 11 år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *