Kvällens filmer: Familjen är värre, Surfer, dude, Anchor…

Familjen är värre, Surfer, dude, Anchorman, De andras liv

Familjen är värre

21:00 – 23:15

Familjen är VärreAmerikansk komedi från 2004. Greg har äntligen lyckats vinna de blivande svärföräldrarnas gunst och han och Pam planerar sitt stundande bröllop. Det finns bara en liten detalj som måste klaras ut före bröllopet. Pams föräldrar ska tillbringa en helg med Gregs föräldrar Bernie och Roz Focker. Till en början går allt bra men det är innan Pams pappa upptäcker att Gregs föräldrar är liberal hemmaman respektive sexterapeut åt pensionärer. Till detta måste läggas en toalettincident, en fotbollsmatch fylld av brinnande iver och kubansk cateringmat med en mycket speciell krydda (n)

Surfer, dude

01:05 – 02:45

Surfer, DudeAmerikansk komedi från 2008. Steve Addington är en talangfull surfare. På det han får in i kontaner från surfbrädor och badshorts lever han ett coolt och avslappnatt barfota liv. Men kontraktet till dessa intäkter köps plötsligt av fd surfaren Eddie Zarno som skolat om sig till affärsman. Han vill att Steve ska spela in sina moves så att de kan användas till ett dator spel (n)

Anchorman

21:00 – 22:55

AnchormanAmerikansk komedi från 2004. Ron Burgundy jobbar som nyhetsankare på den populäraste kanalen i San Diego. I den mansdominerade världen är han mannen med stort M. Han och hans nyhetsteam är ett sammansvetsat gäng som trivs med att vara överhuvudena på stationen. Allt ändras när den snygga och begåvade reportern Veronica Corningstone börjar på stationen. Hon är inte som dem – hon är professionell. De fyra männen känner sig givetvis hotade och försöker skrämma bort henne (n)

De andras liv

21:45 – 00:00

De andras livÖsttyskland 1984: Manusförfattaren Georg Dreyman och hans partner, skådespelerskan Christa-Maria Sieland är de stora stjärnorna i landet. Kulturministern är attraherad av Christa-Maria och den hårdföre och lojale Stasi-agenten Wiesler sätts att bevaka och samla in bevis mot Dreyman. Wiesler börjar lyssna av deras lägenhet och blir allt mer fascinerad och engagerad i parets liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *