Kvällens filmer: Familjen är värst, Olympus Has Fallen, Not another teen…

Familjen är värst

Idag torsdag den 16 juli sänds följande filmer på TV: Familjen är värst, Olympus Has Fallen, Not another teen movie

Familjen är värst

Familjen är värstVid en familjehögtid tar en sedan länge gift man upp en näsduk ur fickan och med följer ett par trosor som inte tillhör hans fru. Hon är dock med på födelsedagsfesten och blir lätt hysterisk. Sonen och hans fru lovar att hon kan få sova över hos dem och hoppas att det bara ska bli för en natt. Men det blir värre – det visar sig att trosornas ägarinna är med barn med mannen.. (Ensemble c’est trop)

Filmen visas på SVT2 med start klockan 21:45

Olympus Has Fallen

Olympus Has FallenTill följd av en tragisk olycka som involverar USA:s president och hans fru blir säkerhetsagenten Mike Banning avskedad från sin post. När en farlig terroristgrupp intar Visa huset och tar presidenten som gisslan får hela landet följa hur talmannen tar över ledarrollen och försöker bestämma sig för hur han bör agera. Banning som befann sig i Vita huset när det belägrades av terroristerna blir nu tvungen att ta sig an de tungt beväpnade inkräktarna och förlita sig på all sin kunskap om byggnaden för att kunna rädda presidenten och undvika ett allomfattande krig.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00

Not another teen movie

Not another teen movieAmerikansk komedi från 2001. På John Huges High School finns alla personligheter och stereotyper som klassiska high school-filmer innehåller. Den snygge sportkillen, den läckra, men elaka tjejen och skolans töntar möts i korridorerna. Skådespelare: Chyler Leigh, Chris Evans, Jaime Pressly.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 23:00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *