Kvällens filmer: Familjen Jones, Mina jag & Irene, Imagin…

Familjen Jones, Mina jag & Irene, Imaginary playmate, Fred Claus, Den innersta kretsen, Alien Raiders, Private Valentine: Blonde & Dangerous, Härmed förklarar jag er Chuck och Larry, Skojar du, eller?, My best friend’s girl, Fenomen, Rena rama turen, Zodiac, Soldier, En månad vid sjön, Mad Dog and Glory, The Replacements, Safe Harbour, Hollow Man 2

Familjen Jones

20:00 – 22:00

Familjen JonesAmerikansk dramakomedi från 2009. Familjen Jones är vackra, framgångsrika och har alla de rätta sakerna och kläderna och grannarna beundrar dem. Men familjens yta är bara en fasad och när sanningen om dem uppdagas hotar det att förgöra familjen (n)

Mina jag & Irene

22:00 – 00:20

Amerikansk komedi från 2000. Charlie Baileygates är en vänlig och hjälpsam polis. Men han har en personlighetsklyvning och när han inte tar sin medicin förvandlas han till Hank, Charlies raka motsats. När han får i uppdrag att eskortera Irene glömmer han att ta med sig sina piller och Hank ser sin chans och kommer fram (n)

Imaginary playmate

01:55 – 03:45

Kanadensisk thriller från 2006. Efter att Suzannes mamma dött flyttar hon med sin styvdotter Molly till ett nytt hus för att börja om på nytt. När Molly börjar prata om sin vän Candace tror Suzanne att hon hittat på en vän för att orka med att hantera allt som hänt. Men när Mollys beteende blir allt mer oberäkneligt börjar Suzanne misstänka att hennes styvdotters nya lekkamrat kanske inte alls är påhittad (n)

Fred Claus

21:30 – 23:45

Fred ClausMöt Fred Claus, tomtens bittre storebror som tappat kontakten med familjen helt.

Den innersta kretsen

23:45 – 03:00

Den innersta kretsenEfter avlagd examen gör den unge Edward Wilson blixtkarriär inom underrättelsetjänsten och hans metoder införs som standardprocedurer på CIA. Men jobbet som spion är hårt. Edward måste hela tiden välja mellan hem och karriär, vilket tär hårt på hans familj. Han blir alltmer på det klara med att han inte kan lita på någon. När grisbuktsinvasionen av Kuba 1961 misslyckas förstår han att någon inom CIA har läckt information.

Alien Raiders

00:15 – 02:00

Alien RaidersFärska grönsaker i mittgången. Färska döingar runtom i hela butiken. Något fasansfullt håller på att hända i mataffären Hastings Market. Något dödligt och omänskligt. Patrick, Rockmond Dunbar, Courtney Ford.

Private Valentine: Blonde & Dangerous

16:50 – 18:55

B-filmsskådisen Megan Valentines karriär är över. Hon känner sig nedstämd och förolämpad av allmänheten. Efter att hon varit med i en bilolycka bestämmer sig för att ta värvning. Hon hoppas på att detta kommer att förändra livet. Men istället har hon svårt att anpassa sig till den strikta disciplinen. Något som under filmens lopp bjuder på många komiska missförstånd.

Härmed förklarar jag er Chuck och Larry

21:30 – 23:45

Härmed Förklarar Jag Er Chuck Och LarryChuck Levine och Larry är brandstationens stoltheter: två straighta singelkillar som skulle göra vad som helst för varandra och som alltid ställer upp. Chuck står i tacksamhetsskuld till Larry, som en gång räddat hans liv i en brand, och Larry ber honom att återgälda skulden när en byråkratisk regel förhindrar honom att lägga till sina barn som förmånstagare i hans livförsäkring. Allt Chuck behöver göra är att skriva under som Larrys partner i några formulär. Chuck och Larry tvingas nu låtsas vara ett förälskat nygift par, men när en byråkratisk försäkringsagent blir misstänksam, hamnar parets arrangemang på löpsedlarna. Efter att ha överlevt den obligatoriska smekmånaden och undvikit att avslöjas upptäcker de fördelarna med att hålla ihop som en familj.

Skojar du, eller?

00:15 – 02:10

Djurfångaren Gilly Noble träffar den snygga och trevliga, men sanslöst inkompetenta, hårfrisörskan Jo. De blir genast sanslöst förälskade i varandra. Gilly jobbar som hundfångare men vill bli veterinär. Han söker ivrigt efter sina riktiga föräldrar. Lyckan är total ända tills paret på grund av en ödets nyck får höra att de har samma mamma.

My best friend’s girl

21:35 – 22:00

My Best Friend's GirlAmerikansk romantisk komedi från 2008. Tank livnär sig på att hjälpa dumpade pojkvänner att få sin före detta tjej tillbaka. När Tanks kusin Dustin blir lämnad av sin flickvän Alexis vänder sig han till Tank för hjälp. Tank sätter i gång med sin vanliga taktik, men mot alla odds blir Tank förälskad i Alexis.

Fenomen

00:05 – 02:35

FenomenAmerikanskt drama från 1996. När George firar sin födelsedag träffas han av blixten och ingenting blir sig likt igen. Som ett resultat av blixtnedslaget får han en mycket speciell kraft, en intelligens som aldrig tidigare skådats. Han börjar använda sin nya talang för att hjälpa till i samhället där han bor.

Rena rama turen

17:05 – 19:00

Olycksfågeln Eugene får i uppdrag av sin chef att leta reda på dennes försvunna dotter. För säkerhets skull får han en ”riktig” detektiv som medhjälpare. Uppdraget blir rena eldprovet bland flyghaverier, giftiga getingar, djungeläventyr med mera…

Zodiac

21:30 – 00:45

ZodiacI slutet av 60-talet och början av 70-talet gäckade en seriemördare Kalifornien och San Francisco. Mellan sina brutala mord med kniv och pistol, skickade han meddelanden till stadens olika tidningar där han erkände brotten, samt skickade olika hot genom krypterade kodspråk. I filmen får vi följa dessa skeenden under 25 års tid, genom ögonen på serietecknaren Robert Graysmith (Jake Gyllenhaal). Graysmith, som ritar seriestrippar åt dagstidningen San Francisco Chronicles, läser Zodiac-mördarens brev till tidningen och blir alltmer besatt av att finna gärningsmannen.

Soldier

00:45 – 02:40

SoldierI framtiden utkämpas alla krig av soldater som från födseln tränats till att bli hårdhudade krigare. Sergeant Todd ingår i denna militära skara och han har kämpat tappert i otaliga konflikter. När han blir allvarligt skadad och lämnas att dö på slagfältet får han dock ett helt nytt perspektiv på livet. Text-TV s. 690.

En månad vid sjön

20:00 – 22:00

I sexton år har fröken Bentley spenderat månaden april vid en sjö på den italienska landsbygden. Det här året är dock lite annorlunda. Hennes far har precis gått bort och hon har just gjort slut på ett 14 år långt förhållande med en gift man. Det är också mindre brittiska gäster vid sjön än vanligt och den ende engelske gentlemannen i trakten är major Wilshaw. Fröken Bentley och major Wilshaw börjar att umgås så smått, men deras bekantskap störs när den flirtiga amerikanskan fröken Beaumont kommer till sjön.

Mad Dog and Glory

00:00 – 02:00

Mad Dog and GloryChicagodetektiven Wayne Dobie (Robert DeNiro) är en blyg, lågmäld man som inte dragit sin pistol på 15 år. Hans kollegor retar honom och kallar honom för ”Mad Dog” på grund av hans feghet. Men när Dobie av en slump räddar livet på Frank Milo (Murray), en lokal gangster, får han en ovanlig present: en vacker bartender vid namn, Glory (Uma Thurman). Innan veckan är slut har de två förälskat sig i varandra, och blivit måltavla för Milos vrede. Nu måste Dobie till sist leva upp till sitt smeknamn… TV3 Text s. 690.

The Replacements

02:10 – 04:10

The ReplacementsThe Replacements utspelar sig i den amerikanska fotbollens värld och är baserad på händelser som inträffade under en spelarstrejk på 80-talet. I centrum står laget Washington Redskins och dess reserver, som plötsligt får chansen då lagets ordinarie spelare bestämmer sig för att strejka. Keanu Reeves gestaltar en av spelarna och Gene Hackman gör rollen som lagets tränare. Text-TV s. 690.

Safe Harbour

02:35 – 04:50

Amerikanskt drama från 2007. Ophelia har förlorat tron på livet efter att ha förlorat sin make och son. Hon bestämmer sig för att tillsammans med sin dotter Pip tillbringa sommaren på ön Safe Harbour. När Pip möter konstnären Matt erbjuder han sig att lära henne måla. Samtidigt får Matt upp ögonen för Ophelia, som till en början är skeptisk till honom. Men med tiden upptäcker hon hur mycket glädje Matt tillför i Pips och hennes liv.

Hollow Man 2

02:40 – 04:15

Michael Griffin är en mördare som blivit osynlig på grund av ett experiment med ett osynlighetsserum. Det driver honom till vansinne eftersom det medför en utdragen plågsam död. Den vackra, smarta biologen Maggie Dalton är den enda person som kan hålla honom vid liv, men när myndigheterna använder henne som lockbete för att fånga in Griffin, måste hon vända sig till Seattle-detektiven Frank Turner för att få skydd. Allteftersom Griffin blir allt mer mordbenägen och utom kontroll finns det bara en sak kvar för Turner att göra för att hålla Maggie vid liv, han måste ta osynlighetsserumet och själv bli osynlig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *