Kvällens filmer: Fantastiska vidunder: Grindelwalds brott, Trubbel i…

Fantastiska vidunder: Grindelwalds brott

Idag onsdag den 22 december sänds följande filmer på TV: Fantastiska vidunder: Grindelwalds brott, Trubbel i paradiset, Indiana Jones och de fördömdas tempel, The commuter, Kingdom, Charlie Wilson’s war, Home for Christmas Day, A gingerbread romance, Our Christmas love song, Wallander: Mordbrännaren

Fantastiska vidunder: Grindelwalds brott

Fantastiska vidunder: Grindelwalds brottBrittiskt äventyr från 2018. I uppföljaren till Fantastiska vidunder flyr trollkarlen Grindelwald undan rättvisan och samlar anhängare som inte känner till hans mörka agenda. Renblodstrollkarlar ska styra över alla icke-magiska varelser. För att stoppa hans planer tar Albus Dumbledore hjälp av sin tidigare elev, magizoologen Newt Scamander, i jakten på Grindelwald.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 18:15. Läs mer om Fantastiska vidunder: Grindelwalds brott

Trubbel i paradiset

Trubbel i paradisetAmerikansk komedi från 2009. Fyra par reser till en paradisö på lyxsemester, men väl på plats upptäcker de till sin fasa att intensiv parterapi är en obligatorisk del av resan. Dave och Ronnie, Joey och Lucy, samt den nyskilda Shane och hans nya 20-åriga flickvän Trudy, kastas nu ut på känslofyllda strapatser de sent ska glömma. De måste genomlida udda rådgivningsmetoder och möta både sina rädslor och varandra i ett hejdlöst försök att rädda sina äktenskap.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 22:00. Läs mer om Trubbel i paradiset

Indiana Jones och de fördömdas tempel

Indiana Jones och de fördömdas tempelAmerikanskt äventyr från 1984. Indiana Jones kommer en mytomspunnen sekt på spåren sedan han åtagit sig att hjälpa invånarna i en indisk by som blivit bestulna på tre heliga stenar.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Indiana Jones och de fördömdas tempel

The commuter

The commuterAmerikansk action från 2018. Dag in och dag ut går familjefadern och före detta polisen Michael till jobbet. Efter att plötsligt ha blivit avskedad, får han på tågresan hem ett erbjudande av en mystisk kvinna. Om han vägrar dör hans familj.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om The commuter

Kingdom

KingdomAmerikansk thriller från 2007. En grupp amerikaner som bor och arbetar i ett inhägnat område i Saudiarabien firar sin årliga picknickdag när terrorister plötsligt intar platsen. FBI skickar en grupp agenter till Saudiarabien med uppdrag att finna de skyldiga bakom terroristattacken.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Kingdom

Charlie Wilson’s war

Charlie Wilson's warAmerikanskt drama från 2007. En kongressledamot, en stenrik societetskvinna och en CIA-agent konspirerar och planerar den största hemliga CIA-operationen genom tiderna. När Sovjetunionen invaderar Afghanistan 1980 är det fattiga landet i ett verkligt underläge. Tillsammans beslutar de tre sig för att stödja de afghanska rebellerna och förse dem med pengar och vapen.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 22:00. Läs mer om Charlie Wilson’s war

Home for Christmas Day

Home for Christmas DayAmerikansk romantisk julfilm från 2017. När hennes dotter blir kär i en soldat ute på uppdrag försöker Jane göra allt för att förhindra att dottern får sitt hjärta krossat. Men ingen av dem vet att de ska få lära sig något stort om kärlek och att de kommer minnas denna jul för alltid.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 18:20. Läs mer om Home for Christmas Day

A gingerbread romance

A gingerbread romanceAmerikanskt drama från 2018. Det är bara veckor till jul när Taylors arkitektbyrå anmäler henne till en pepparkakshustävling. För att få hjälp att bygga det fullskaliga pepparkakshuset anlitar Taylor bagaren och singelpappan Adam. Tillsammans med Adam och hans dotter känner hon sig hemma – för första gången på mycket länge.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om A gingerbread romance

Our Christmas love song

Our Christmas love songAmerikansk romantisk julfilm från 2019. Artisten Melody Jones blir oskyldigt anklagad för att ha plagierat sin nya julsång, som bygger på en låt hon skrev med sin pappa som tonåring. Hon återvänder till sin hemstad för att leta bevis och återser både familjen och sin gamla kärlek, Chase.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 17:15. Läs mer om Our Christmas love song

Wallander: Mordbrännaren

Wallander: MordbrännarenSvenskt kriminaldrama från 2013. En mordbrännare släpps ut från fängelset och hamnar i bråk med en kioskägare i Ystad. Samma natt brinner kiosken till marken. Wallander, som nyss har blivit diagnosticerad med Alzheimers sjukdom, får fallet på sitt bord men har svårt att hålla reda på alla detaljer.

Filmen visas på Sjuan med start klockan 21:00. Läs mer om Wallander: Mordbrännaren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *