Kvällens filmer: Fast & furious 7, Parker, Hålet

Fast & furious 7

Idag måndag den 22 november sänds följande filmer på TV: Fast & furious 7, Parker, Hålet

Fast & furious 7

Fast & furious 7Amerikansk action från 2015. Efter att Dominic och hans crew besegrade terrorledaren Owen Shaw gick de skilda vägar i tron om att deras kriminella karriärer var över. Men nu har Shaws bror, Deckard, börjat döda Dominics män en efter en som hämnd. Dessutom försöker en somalisk terrorist, Jakarde, och en statstjänsteman båda stjäla ett datorprogram som heter God’s Eye, som kan förvandla vilken elektrisk apparat som helst till ett vapen. Toretto måste återförenas med sitt gäng för att stoppa Shaw och få tag på God’s Eye, samtidigt som han befinner sig mitt i en maktkamp mellan terrorister och den amerikanska staten.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Fast & furious 7

Parker

ParkerAmerikansk action från 2013. En tjuv med ovanlig yrkesetik blir lurad och lämnad i sticket av sina kolleger. Förklädd och hämndlysten, med en oväntad kvinnlig kontakt på insidan, försöker han lägga beslag på bytet efter gängets senaste stöt.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Parker

Hålet

HåletEtt fängelsedrama om fyra män som delar cell och planerar ett flyktförsök, genom att gräva ett hål ner till avloppssystemet. När en femte fånge, Claude Gaspard, blir inkvarterad i deras cell uppstår friktion och problem.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 23:00. Läs mer om Hålet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *