Kvällens filmer: Fifty Shades of Grey, A Dog’s Journey, Olympus Has Fallen,…

Fifty Shades of Grey

Idag lördag den 4 februari sänds följande filmer på TV: Fifty Shades of Grey, A Dog’s Journey, Olympus Has Fallen, Familjetrippen, Snuten i varuhuset, Dum & dummare, GoldenEye, Grimsby, Billy Elliot, I trygga händer

Fifty Shades of Grey

Fifty Shades of GreyStudenten Anastasia Steele skall intervjua den stiliga miljardären Christian Grey. Den naiva Ana och den reserverade Christian dras ohjälpligt till varandra. Hon kan inte motstå honom och han vill ha henne och de två inleder en passionerad affär.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 22:00. Läs mer om Fifty Shades of Grey

A Dog’s Journey

A Dog's JourneyHunden Bailey har funnits i Ethans liv sedan barndomen, men nu har åldern börjat påverka dem båda. När Ethans barnbarn CJ blir tvungen att flytta, ber Ethan sin bästa hundvän att se efter henne. Ett gripande äventyr följer, när Bailey trotsar alla regler för att ackompanjera sin nya ägare genom livet.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 18:40. Läs mer om A Dog’s Journey

Olympus Has Fallen

Olympus Has FallenSäkerhetsagenten Mike Banning avskedas från sin post i Vita huset efter en olycka. Men när en terroristgrupp intar byggnaden är det upp till Mike att använda all sin kunskap om byggnaden för att rädda presidenten.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Olympus Has Fallen

Familjetrippen

FamiljetrippenDavid Burke försörjer sig på att sälja marijuana. När han blivit bestulet på sitt lager tvingas han smuggla in ett stort parti droger från Mexiko till USA. Han värvar en pank strippa och två tonåringar så de kan låtsas vara på familjesemester.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 21:30. Läs mer om Familjetrippen

Snuten i varuhuset

Snuten i varuhusetEtt gäng skurkar har stängt ner ett helt köpcentrum i en förort i New Jersey – och det är upp till en snäll säkerhetsvakt att kanalisera sin inre polisman för att ordna upp saken.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 18:55. Läs mer om Snuten i varuhuset

Dum & dummare

Dum & dummareHarry och Lloyd åker till Aspen för att söka upp Mary och returnera en resväska full med pengar som hon glömt i Lloyds taxi. Vännernas intelligens är ovanligt låg vilket gör att de hamnar i en rad obekväma situationer på resans väg.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Dum & dummare

GoldenEye

GoldenEyeAgent James Bond ska spränga en rysk kemisk vapenfabrik men när hans kompanjon blir tillfångatagen ställs han inför ett svårt val, att rädda sin vän eller genomföra uppdraget.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 21:30. Läs mer om GoldenEye

Grimsby

GrimsbyDen engelske fotbollshuliganen Nobby har spenderat tjugoåtta år av sitt liv med att söka sin lillebror Sebastian som han inte sett sedan de var små. När de återförenas visar det sig att Sebastian är en livsfarlig M16-agent och tillsammans ska bröderna försöka stoppa en global terrorattack och samtidigt bevisa att bakom varje superspion finns ett pinsamt syskon.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Grimsby

Billy Elliot

Billy ElliotBilly Elliot är en varm berättelse om den 11-årige sonen till en kolgruvearbetare i norra England, vars liv förändras för alltid när han av misstag kliver in på mrs Wilkinsons balettlektion istället för den vanliga boxningsträningen.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 22:10. Läs mer om Billy Elliot

I trygga händer

I trygga händerLilla bebisen Theos osäkra framtid ligger i socialtjänstens händer, då han lämnats till adoption vid födseln. Samtidigt har ofrivilligt barnlösa Alice kämpat i tio år för att bli mamma. Men då den biologiska modern har två månaders ångerrätt är det bokstavligen många händer med i spelet för att trygga lille Theos tillvaro innan han kan förenas med Alice och de kan börja sitt liv tillsammans.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 22:10. Läs mer om I trygga händer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *