Kvällens filmer: Fifty shades of Grey, Pixels, Dumma mej, Rädda menige Ryan,…

Fifty shades of Grey

Idag lördag den 19 februari sänds följande filmer på TV: Fifty shades of Grey, Pixels, Dumma mej, Rädda menige Ryan, Tillbaka till framtiden, King Kong, The Gentlemen, Tillbaka till framtiden del 2, Dreamgirls, Get him to the Greek

Fifty shades of Grey

Fifty shades of GreyAmerikansk romantiskt drama från 2015. När Anastasia intervjuar affärsmannen Christian Grey för en uppsats, har hon ingen aning om vilken vändning hennes liv är i färd att ta. Christian, som är lika mystisk som han är rik och mäktig, märker att han finner Ana tilldragande, och det är ömsesidigt. Trots sin brist på sexuell erfarenhet dyker Ana rakt in i en affär – och upptäcker att Christians sexuella fallenheter finns i gråzonen mellan smärta och njutning.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 22:30. Läs mer om Fifty shades of Grey

Pixels

PixelsAmerikansk science fiction-komedi från 2015. När rymdvarelser snappar upp klipp med klassiska arkadspel och misstolkar dem som en krigsförklaring bestämmer de sig för att attackera jorden. De använder spelen som modeller åt sig själva. President Will Cooper inser att han måste använda en liknande taktik som dem, och rekryterar därför sin gamle kompis, arkadproffset och hembioinstallatören Sam Brenner som får i uppdrag att leda en grupp arkadnördar och en överstelöjtnant från armén i ett försök att rädda världen.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 18:00. Läs mer om Pixels

Dumma mej

Dumma mejAmerikansk animerad film från 2010. Superskurken Gru har en plan; beväpnad med krympstrålar, fryspistoler och stridsfordon planerar han och hans armé av gula minioner att stjäla månen!. Men de har inte räknat med de tre föräldralösa flickorna Margo, Edith och Agnes.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 17:25. Läs mer om Dumma mej

Rädda menige Ryan

Rädda menige RyanAmerikanskt drama från 1998. En grupp amerikanska soldater under andra världskriget blir tvungna att ge sig ut på ett farligt specialuppdrag, att hitta menige James Ryan. Kapten Miller måste föra sina män bakom fiendens linje men hans soldater ifrågasätter ordern. Varför måste åtta män riskera sina liv för att rädda en mans liv?

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:30. Läs mer om Rädda menige Ryan

Tillbaka till framtiden

Tillbaka till framtidenAmerikansk science fiction-komedi från 1985. Den unge Marty McFly reser tillbaka till 1950-talet och ställer till det för sig när han blir involverad i sina föräldrars förhållande. Hans egen mamma blir kär i honom och om han inte kan få henne att bli intresserad av hans pappa kommer han själv upphöra att existera.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 19:00. Läs mer om Tillbaka till framtiden

King Kong

King KongNyzeeländsk-amerikansk action från 2005. En expedition fångar en enorm apa på en avlägsen ö och tar med den till New York för att visa upp den. En vacker skådespelerska är med på resan och monstret förälskar sig i henne. Kärleken till kvinnan får apan att bryta sig loss från sina bojor.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om King Kong

The Gentlemen

The GentlemenAmerikanen Mickey Pearson har skapat ett mycket lönsamt marijuanaimperium i London. När ryktet sprids att Pearson vill sälja sin lukrativa verksamhet till högstbjudande sparkar det igång intriger, planer, mutor och utpressning.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 22:35. Läs mer om The Gentlemen

Tillbaka till framtiden del 2

Tillbaka till framtiden del 2Amerikansk science fiction-komedi från 1989. Doc, Marty och Jennifer åker till år 2015 med sin DeLorean-tidsmaskin för att rätta till några problem i framtiden. Men Biff stjäl tidsmaskinen och åker tillbaka i tiden och ger en bok med 50 års sportresultat till sitt yngre jag. Nu måste Marty åka tillbaka i tiden för att stoppa den yngre Biff från att utnyttja boken.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:30. Läs mer om Tillbaka till framtiden del 2

Dreamgirls

DreamgirlsAmerikanskt drama från 2006. Effie, Deena och Lorell är tre unga svarta kvinnor som ställer upp i en amatörtävling med sin grupp Dreamettes. De vinner inte tävlingen men blir kontaktade av den hänsynslöse managern Curtis Taylor som erbjuder dem jobb som bakgrundssångerskor till den kända James Early. De tar jobbet och upptäcker snart att Curtis tagit över deras liv. Curtis döper om gruppen till The Dreams och ändrar gruppens inbördes roller så att den vackra Deena får stå i centrum. Dessutom ändrar han gruppens musikaliska inriktning. Gruppen gör succé men på bekostnad av de tre kvinnornas vänskap och med tiden inser de alla att framgång och berömmelse inte är allt i livet. .

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 21:30. Läs mer om Dreamgirls

Get him to the Greek

Get him to the GreekAmerikansk komedi från 2010. Producenten Aaron Green har 72 timmar på sig att få den vilda rocklegendaren Aldous Snow från London till Los Angeles för en comebackkonsert. För att behålla sitt jobb måste Aaron navigera genom ett minfält av förödelse och fördärv för att få Snow till den världsberömda Greek Theatre i tid.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om Get him to the Greek

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *