Kvällens filmer: Fire Down Below, Sex and the City, Riddi…

Idag torsdag visas följande filmer på TV: Fire Down Below, Sex and the City, Riddick, Det kan hända dig

Fire Down Below

Fire Down BelowFBI-agenten Jack Taggart reser till Kentucky för att utreda mordet på en kollega som utrett ett giftutsläpp. Men Taggart möts av ovänliga ortsbor som mutats för att hålla tyst.

Trailer för Fire Down Below

Filmen visas på Kanal 5 klockan 00:50 – 02:50

Sex and the City

Sex and the CitySarah Jessica Parker spelar huvudrollen som Carrie Bradshaw, en ”sexualantropolog” för att använda hennes egna ord, som ligger bakom tidningskolumnen ”Sex and the City”. Idéerna till kolumnen hämtar hon ofta från sitt och sina tre bästa vänners liv; välartade Charlotte (Kristin Davis), tuffa Miranda (Cynthia Nixon) och partytjejen Samantha (Kim Cattrall). Filmen tar vid där den Emmybelönade tv-serien slutade. Carrie är tillsammans med Mr. Big (Chris Noth) och bor och jobbar på Manhattan. Miranda har gift sig med Steve (David Eigenberg), jobbar fortfarande som advokat och bor med sin familj i Brooklyn. Charlotte är gift med Harry (Evan Handler) och har adopterat ett barn från Kina. Samantha har bestämt sig för att pröva lyckan i Los Angeles där hennes pojkvän Jerry (Jason Lewis) har blivit stor skådespelare. I filmen Sex and the City får vi följa de fyra väninnorna genom sex, kärlek och relationer i staden som aldrig sover.

Trailer för Sex and the City

Filmen visas på TV3 klockan 21:00 – 23:55

Riddick

RiddickNu kommer det tredje kapitlet om Riddick, vars historia började 2000 med Pitch Black och fortsatte med Chronicles of Riddick. Vin Diesel gör återigen rollen som den farliga antihjälten som varje prisjägare i hela galaxen vill ta tillfånga. Han återförenas här med regissören David Twohy som både skrivit och regisserat de två tidigare filmerna. Den ökände Riddick har lämnats kvar för att dö på en solskadad planet som alla tror är övergiven. Snart upptäcker han att han inte är ensam och möter utomjordiska rovdjur, farligare än någon människa han tidigare stött på. Det enda sättet för Riddick att överleva och ta sig ifrån den ogästvänliga planeten är att aktivera en nödsändare som sänder ut ett larm till varje prisjägare i hela galaxen som alla är ute efter att tillfångata honom och casha in den stora belöning.

Trailer för Riddick

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 23:25

Det kan hända dig

Polismannen Charlie (Nicholas Cage) vinner fyra miljoner dollar på lotto och har lovat att dela en eventuell vinst med en servitris. Han håller sitt löfte, men hans fru sätter sig emot och vill ha hela vinsten för sig själv. Filmen är baserad på en sann historia. Text-TV s. 690.

Filmen visas på TV8 klockan 21:00 – 23:10