Kvällens filmer: Flashdance, Get Smart’s Bruce and Lloyd …

Flashdance, Get Smart’s Bruce and Lloyd Out of Control, Desperate Escape, Closer, Änglarnas stad, Intolerable cruelty, Wolf, Human nature, Polisskolan 6 – Går under jorden, Kvartetten som sprängde, The fallen

Flashdance

20:00 – 22:00

FlashdanceAmerikanskt drama från 1983. Alex är en ung dansare som för att överleva jobbar som svetsare på dagarna och nattklubbsdansare på kvällarna. Hon kämpar för att bli antagen till en prestigefull balettakademi. När hon upptäcker att hennes pojkvän, Nick, som även äger fabriken hon arbetar på, har försökt hjälpa henne att bli antagen till balettakademin blir hon ursinnig. Nu måste hon försöka hitta sin inre styrka för att kunna förverkliga sina drömmar (n)

Get Smart’s Bruce and Lloyd Out of Control

01:25 – 02:50

Get Smart's Bruce and Lloyd Out of ControlDet klantiga uppfinnarparet Bruce och Lloyd, trasslar sig genom sin egen komedi. Det snillrika radarparet har lämnat det trygga laboratoriet och gett sig ut i verkligheten, på jakt efter den fantastiska nya uppfinning de blivit bestulna på – en osynlighetskappa.

Desperate Escape

00:55 – 02:45

Den unga Brooke utsätts för en brutal misshandel och när hon vaknar ur koman lider hon av minnesförlust. Hon minns ingenting av sitt liv före attacken och måste förlita sig på sin fästman och bästa vän för att pussla ihop sitt liv före överfallet.

Closer

21:00 – 22:40

CloserAmerikansk långfilm från 2004. Alice, en strippa från New York, råkar ut för en trafikolycka i London. Dan, en misslyckad författare och journalist, tar med henne till sjukhuset och de blir kära och flyttar ihop. Dan skriver en bok baserad på Alices liv, men möter Anna och blir blixtförälskad.

Änglarnas stad

20:00 – 22:15

Seth är en ängel som under ett uppdrag träffar hjärtkirurgen Maggie Rice som mår mycket dåligt efter att nyss ha förlorat en patient. Seth har kommit för att hjälpa Maggies patient, men han dras han omedelbart till Maggie och vill få henne att känna sig bättre till mods. Problemet är att Maggie inte tror på änglar… Text-TV s. 690.

Intolerable cruelty

22:15 – 00:15

Intolerable CrueltyMiles Massey, en framgångsrik skilsmässoadvokat i Los Angeles har allt – ibland till och med två av allt. Trots sitt imponerande klientel, sina framgångar i rätten och kollegornas respekt är det något som saknas. Miles är uttråkad och på jakt efter nya utmaningar. Allt förändras när han träffar Marilyn Rexroth, blivande ex-fru till hans klient Rex Rexworth, en förmögen fastighetsmogul och notorisk vänsterprasslare. Med hjälp av privatdetektiven Gus Petch avslöjas hans affärer och Marilyn kan se fram emot ett saftigt avgångsvederlag. Tack vare Miles utomordentlighet får hon dock inte ett öre. Men Marilyn låter sig inte bli snuvad på pengarna, och planerar att hämnas.

Wolf

00:50 – 03:15

WolfDen åldrande Will Randall (Jack Nicholson) vet inte vad han ska ta sig till då en yngre medarbetare snuvar honom på både fru och arbete. Men efter att ha blivit biten av en varg, blir han mycket mer tävlingslysten och full av energi. Långsamt förändras hans liv. Han får så att säga ny aptit på livet, karriären och kvinnorna. Allt styrs av oförklarligt starka djuriska känslor som han inte kan kontrollera. Han dras våldsamt och passionerat till sin chefs vackra dotter Laura (Michelle Pfeiffer) på ett sätt han aldrig tidigare varit med om. Han är på väg in i en okänd värld som ger honom vissa fördelar men som också har sitt pris… Text-TV s. 690.

Human nature

00:00 – 02:00

Human NatureAmerikansk dramakomedi från 2001. Lila är en ung kvinna, som lider av en allvarlig hormonrubbning som ger generande hårväxt över hela kroppen. Hon tvingas dölja sitt tillstånd och bestämmer sig för att leva ensam i skogen. Då hennes längtan efter kärlek blir för stor, beslutar hon sig för att raka sig och återvända till samhället för att hitta en man. Lila lär känna Nathan, en forskare vars mål är att lära möss bordsskick. En vacker dag när Lila och Nathan promenerar i skogen, upptäcker de en djurisk man som av sin mentalt störde far uppfostrats som en apa i vildmarken. Nathan ser genast sin chans till framgång och berömmelse, kan han omvandla denne man till en belevad och bildad människa?

Polisskolan 6 – Går under jorden

23:00 – 00:40

En brottsvåg kallad Operation Kaos härjar i staden. Dags att kalla på vårt frontförsvar. Och när det försvaret består av före detta elever från Polisskolan, då är det också dags att be en bön! En mystisk Mr. Big är hjärnan bakom ett gäng som rånar banker och guldsmedsaffärer. Kommissarie Lassard blir misstänkt när det visar sig att en källa inom polisen läcker information som gör att bovarna alltid ligger ett steg före. Det behövs ingen intelligens för att lösa fallet, bara en arsenal av skämt och galenskaper, i enlighet med den roliga Polisskolans tradition.

Kvartetten som sprängde

03:15 – 04:45

När en grupp excentriska San Fransisco grannar beslutar sig för att leva ett kriminellt liv resulterar det i att de begår fler klantigheter än brott.

The fallen

02:00 – 04:25

The FallenAmerikanskt krigsdrama från 2004. Om andra världskrigets slutskede sett från tre olika trupper, en amerikansk, en italiensk och en tysk. Alla tre förbereder sig för sitt sista uppdrag där det för vissa går enligt planerna medan det för andra slutar med döden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *