Kvällens filmer: Fönstret åt gården, Pojken i randig pyja…

Fönstret åt gården, Pojken i randig pyjamas, Wimbledon, Polisskolan 2 – Första uppdraget

Fönstret åt gården

21:45 – 23:35

Alfred Hitchcocks klassiska thriller om en för tillfället rullstolsburen fotograf som med teleobjektivets hjälp fördriver tiden genom att spionera på grannarna. En dag tror han sig bevittna ett mord. Men hur ska han få någon att tro honom?

Pojken i randig pyjamas

00:55 – 02:45

Pojken i randig pyjamasÅttaårige Bruno är huvudperson i berättelsen om en oväntad vänskap i ett koncentrationsläger. Amerikansk dramafilm från 2008.

Wimbledon

21:00 – 23:00

WimbledonTennisstjärnan Peter Colts otur manifesterar sig inte bara på tennisplanen, utan även i hans privatliv. Han är nära botten i rankningen i tennis och har dessutom problem med kärlekslivet. Men en dag vänder turen och han får chansen att spela i Wimbledon – världens mest prestigefyllda tennistävling. Där möter han Lizzie Bradbury, tennisens ”bad girl”, och självförtroendet får sig en välbehövlig skjuts. Driven av sin nyfunna lycka vänder turen och han befinner sig snart i toppen av ligan. Men kommer turen att hålla sig ända till slutet av tävlingen?

Polisskolan 2 – Första uppdraget

21:00 – 22:45

En grupp av polisskolans elever får jobb i ett polisdistrikt som trakasseras av en liga. Chefen är bror till skolans rektor och hotas med avgång om inte distriktet rensas upp. Amerikansk komedifilm från 1985.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *