Kvällens filmer: Fred Claus, Nightmare Before Christmas, …

Idag tisdag visas följande filmer på TV: Fred Claus, Nightmare Before Christmas, Ett päron till farsa i Las Vegas, Dödlig hämnd, Bringing out the dead, Snow cake, A Cinderella story – en askungesaga, Con Air

Fred Claus

Fred ClausMöt Fred Claus, tomtens bittre storebror som tappat kontakten med familjen helt. Julen blir aldrig sig lik igen, när Fred tvingas att flytta till Nordpolen och sättas i arbete av sin godmodige lillebror.

Trailer för Fred Claus

Filmen visas på Kanal 5 klockan 22:00 – 00:20

Nightmare Before Christmas

Jack Skellington är Halloweentowns firade pumpakung som ser till att hela världen får njuta av Halloweenhelgen. Men Jack är inte lycklig. Han har tröttnat på spöken, gastar och bus eller godis och när han råkar upptäcka Tomteland och julen blir han förförd. Jack beslutar sig för att få hela Halloweenland att fira jul och slå jultomten på hans eget område.

Filmen visas på Kanal 5 klockan 01:15 – 02:40

Ett päron till farsa i Las Vegas

Clark Griswold reser med sin familj till Las Vegas. De skall avverka alla sevärdheter och roliga attraktioner. Men i spelstaden finns också oändliga möjligheter att både spela och klanta bort sina pengar.

Filmen visas på Kanal 9 klockan 21:00 – 22:50

Dödlig hämnd

En tuff polis i Brooklyn måste söka rätt på sin barndoms fiende, som nu är kokainlangare. Mannen har mördat polisens bäste vän och kollega.

Filmen visas på Kanal 9 klockan 01:45 – 03:25

Bringing out the dead

Bringing Out the DeadFrank är ambulansförare i New York. Han är utbränd och vart han än vänder sig ser han spöken av de människor han inte lyckats rädda. Han har försökt med allt för att få sparken eftersom han inte klarar av att sluta jobbet på egen hand.

Trailer för Bringing out the dead

Filmen visas på Sjuan klockan 00:15 – 02:50

Snow cake

När Alex krockar med en lastbil och den unga kvinnan som liftat med honom omkommer, förändras hans liv på ett ögonblick. Han bestämmer sig för att söka upp kvinnans mamma, som är autistisk och har svårt att ta in nyheten om dotterns död. En speciell vänskap växer fram mellan dem.

Filmen visas på Sjuan klockan 02:50 – 05:00

A Cinderella story – en askungesaga

När Sams pappa dör får hennes styvmor ta över hans café och hon tvingar Sam att arbeta där. I skolan får hon öknamnet Caféflickan och hennes enda tröst är en okänd kille från hennes skola som hon chattar med. När de stämmer träff på höstbalen visar det sig att han är skolans populäraste kille.

Filmen visas på TV4 klockan 17:00 – 18:50

Con Air

Con AirOm du flyger med Con Air har du definitivt hamnat fel. Då är du antingen tungt kriminellt belastad. Eller så är du en död polis eller fångvaktare. I USA görs det ibland förflyttningar av långtidsdömda fångar med hjälp av det flygande fängelset Con Air. På denna resa heter en av fångarna heter Cameron Poe (Nicholas Cage), en frigiven fånge som bara vill hem till sin fru och till den dotter han aldrig har träffat. Men naturligtvis går allting snett. Fångarna tar över planet och sätter kurs mot Sydamerika. Men då har de inte räknat med Cameron Poe och den envise polisen Vince Larkin (John Cusack). Det blir en omtumlande resa där det under färden bjuds på förstklassig och effektspäckad spänning, för Con Air innebär två timmar med action i världsklass!

Trailer för Con Air

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 23:15