Kvällens filmer: Friends with benefits, Annika Bengtzon, …

Idag söndag visas följande filmer på TV: Friends with benefits, Annika Bengtzon, Drag me to hell

Friends with benefits

Friends With BenefitsAmerikansk romantisk komedi från 2011. Dylan och Jamie tror att det blir lätt att lägga till sex till deras vänskap, vad än romantiska Hollywoodkomedier vill få dem att tro. Men de upptäcker snart att det verkligen alltid leder till komplikationer att bli fysisk.

Trailer för Friends with benefits

Filmen visas på TV3 klockan 21:00 – 23:30

Annika Bengtzon

Svensk thriller från 2012. När en före detta hockeystjärna från Sverige hittas mördad med sin familj i en lägenhet på den spanska solkusten tätnar snart mysteriet. Annika Bengtzon upptäcker en värld av droger, korruption och makaber hämnd när hon skickas dit för att rapportera om utredningen.

Filmen visas på TV4 klockan 21:00 – 22:00

Drag me to hell

Drag Me to HellAmerikansk skräckthriller från 2009. Banktjänstemannen Christine får ansvar för att bestämma över en gammal kvinnas lån. Christine nekar den behövande kvinnan lånet varpå hon vräks. Christine blir kort därefter utsatt för en övernaturlig förbannelse. Det gör hennes livet till ett rent helvete. I ett desperat försök att rädda sin själ vänder hon sig till en siare. Men samtidigt försöker ondskefulla krafter få henne att tappa greppet.

Trailer för Drag me to hell

Filmen visas på TV4 klockan 01:00 – 03:00