Kvällens filmer: Friends with Benefits, Man tänker sitt, New in town, Fram…

Friends with Benefits

Idag tisdag den 8 september sänds följande filmer på TV: Friends with Benefits, Man tänker sitt, New in town, Fram för lilla Märta

Friends with Benefits

Friends with BenefitsDylan känner sig färdig med förhållanden. Jamie tror inte längre på Hollywood-klichén om evig kärlek. När de blir vänner bestämmer de sig för att försöka med något nytt och dra fördel av den ömsesidiga attraktionen utan några känslor inblandade – ett fysiskt förhållande utan komplikationer. Det borde väl vara lätt för två rationella och vuxna människor? Knappast. Snart inser de både att stereotypa och romantiska komedier kanske finns av en anledning.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00

New in town

New in townAmerikansk-kanadensisk komedi från 2009. En ung yuppie i Miami älskar allt vad karriären fört med sig. Men en dag för karriären henne i en helt oanad riktning. Hon skickas till en småstad mitt ute i ingenstans för att ansvara för att strukturera om en fabrik. Först bemöts hon av misstänksamhet och avståndstagande, men snart är hon en i samhället. Men, just när hon börjat trivas, så får hon nya direktiv från ledningen att fabriken ska stängas. I den här a komedin får vi följa hur hon handskas med å ena sidan vara lojal mot sina nya grannar, å andra utföra direktiven från ledningen. Och mitt i allt det här, står han där – den rätte. Skådespelare: Siobhan Fallon, J.K. Simmons, Mike O’Brien, Renée Zellweger, Harry Connick Jr.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 20:00

Fram för lilla Märta

Fram för lilla MärtaSvensk komedi från 1945. Stig Järrel som arbetslös musiker lyckas få plats i en damorkester, vilket gör att han klär ut sig i kvinnokläder och kallar sig för Märta. Han reser med damtrion till ett engagemang i Lillköping där han gör stor succé som lilla Märta i stadens societet och kvinnoförening. Men hur ska han göra när bubblan börjar spricka?. Manus: Hasse Ekman, Skådespelare: Elsie Albiin, Agneta Lagerfeldt, Douglas Håge, Hasse Ekman, Stig Järrel.

Filmen visas på SVT1 med start klockan 15:05

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *