Kvällens filmer: Frost/Nixon, Dance Flick, When in Rome

Frost/Nixon, Dance Flick, When in Rome

Frost/Nixon

00:50 – 02:50

Sommaren 1977 lockade tv-intervjun mellan David Frost och Richard Nixon fler tittare än som någonsin tidigare sett ett nyhetsprogram. Mer än 45 miljoner hade bänkat sig framför tv-apparaterna för att få en glimt av sin fd befälhavare och president. Under fyra kvällar satt Nixon och utfrågaren Frost mitt emot varandra som två sparringpartners i en verbal boxningsmatch. Två män med allt att bevisa och med vetskapen om att endast en av dem kunde gå segrande ur kampen.

Dance Flick

01:05 – 02:40

Dance FlickAmerikansk komedi från 2009. Megan drömmer om att bli balettdansös, men drömmarna går i kras när hon tvingas börja på en ny skola i storstan där hon träffar Thomas. Han är street-dansare och Megans raka motsats. Det omaka paret antar en utmaning och ställer upp i en lokal danstävling som hålls varje år.

When in Rome

21:00 – 22:45

When in RomeBeth är en hårt arbetande museiintendent i New York med otur i kärlek. När hon åker till Rom för att fira sin systers bröllop, drabbas hon av en oväntad förälskelse som tyvärr tar slut lika fort som den börjat. Besviken plockar hon några mynt från Fontana de Amore, och råkar då väcka mystiska krafter som får ett antal mer eller mindre knasiga män att bli kära i henne. Amerikansk romantisk komedifilm från 2010.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *