Kvällens filmer: Fyra bröllop och en begravning, Shrek – Nu och för alltid,…

Fyra bröllop och en begravning

Idag lördag den 29 augusti sänds följande filmer på TV: Fyra bröllop och en begravning, Shrek – Nu och för alltid, The twilight saga: New moon, Du har mail, Letters to Juliet, Arthur, Casablanca, Invincible, Rock Star, Soul kitchen, Family weekend

Fyra bröllop och en begravning

Fyra bröllop och en begravningUngkarlen Charles bor tillsammans med sin excentriske kompis Scarlett. Han flyr varje förhållande så fort det visar seriösa tendenser, och han är dessutom notoriskt sen till alla bröllop. Men på ett bröllop i Somerset träffar Charles den amerikanska Carrie och saker och ting börjar förändras.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 20:00

Shrek – Nu och för alltid

Shrek - Nu och för alltidShrek längtar tillbaka till då han var ”ett riktigt träsktroll” och sluter avtal med Bullerskaft för att få tillbaka sitt vrål. Hela hans värld vänds upp och ner. Plötsligt har Åsnan glömt bort sin bästa vän och Fiona har blivit tuff krigarprinsessa.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 18:15

The twilight saga: New moon

The twilight saga: New moonAmerikansk fantasy från 2009. Edward lämnar Bella och Forks efter att Jasper attackerat henne. Bella är förkrossad, och söker tröst i sin vänskap med Jacob. Deras relation djupnar, men Jacob döljer någonting. Samtidigt reser Edward till Volturi för att be dem ta hans liv, och Victoria återvänder till Forks för att hämnas James genom att döda Bella. Skådespelare: Taylor Lautner, Ashley Greene, Peter Facinelli, Kristen Stewart, Robert Pattinson.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 20:00

Du har mail

Du har mailKathleen driver en liten bokhandel i New York som får konkurrens när Joe öppnar en butik. Kathleen döljer inte sin avsky inför Joes bokkedja och de blir ovänner. Samtidigt träffar de båda en vän över internet, ovetande om att det är varandra som de pratar med.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 13:30

Letters to Juliet

Letters to JulietSophie är på semester med sin italienska pojkvän i Verona – Romeo och Julias hemstad – när hon hittar ett dammigt kärleksbrev skrivet 50 år tidigare. Hon beger sig ut på ett äventyr för att återförena paret och rädda kärleken från det förflutna.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 21:30

Arthur

ArthurMiljardärarvingen Arthur lever ett liv i sus och dus. Arthurs mamma är inte lika road av sin sons livsstil och ställer ett ultimatum, antingen så gifter han sig med affärskvinnan Susan eller så blir han arvlös. Problemet är att Arthur är kär i den levnadsglada Naomi.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 22:25

Casablanca

CasablancaHumphrey Bogart är nattklubbsägare i Casablanca, Ingrid Bergman är hans livs stora kärlek som övergav honom när nazisterna invaderade Paris. Ljuv musik uppstår, även i form av melodier som blivit klassiker. Belönad med Oscar för bland annat bästa regi och bästa film.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 20:00

Invincible

InvincibleBartendern Vince Papale satsar allt för att förverkliga den ultimata drömmen, att få spela för sitt favoritlag. Oddsen talar för att Vince aldrig kommer ut på planen. Men med lite tur och massor av hårt arbete blir ligans äldste nykomling en legend.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 14:15

Rock Star

Rock StarChris Cole lever för rockmusiken. Hans flickvän Emily försöker uppmuntra honom att skriva egna låtar. Men Chris är som besatt av den berömda gruppen Steel Dragons sångare Bobby Beers. En dag får Chris ett oväntat samtal från Kalifornien.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 23:45

Soul kitchen

Soul kitchenTysk komedi från 2009. I Hamburg är Zinos’ café ett andra hem för en brokig skara sympatiska excentriker. När hans flickvän Nadine gör slut och flyttar till Shanghai bestämmer sig Zinos sig för att följa efter henne och lämnar sin restaurang i händerna på sin opålitlige bror. Båda besluten visar sig vara katastrofala. Skådespelare: Birol Ünel, Anna Bederke, Pheline Roggan, Adam Bousdoukos, Moritz Bleibtreu.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 22:30

Family weekend

Family weekendTonåringen Emily och hennes syskon tar sina självupptagna föräldrar som gisslan för att lära dem en läxa och förhoppningsvis bli den familj de en gång brukade vara.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 00:40

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *