Kvällens filmer: Get Carter, Any given Sunday, Låt den rä…

Idag tisdag visas följande filmer på TV: Get Carter, Any given Sunday, Låt den rätte komma in, Rocky 4, Men in black

Get Carter

Get CarterAmerikansk thriller från 2000. Jack Carter kommer till Seattle för att närvara vid sin förolyckade brors begravning. Han ser det som en chans att sluta fred med sitt förflutna. Allt är gemytligt tycker Jack och umgås flitigt med sin döde brors fru och hennes dotter. Han upptäcker att hans brors död inte var någon olycka. Då ändrar han dock fokus och börjar jakten på sin brors mördare.

Trailer för Get Carter

Filmen visas på Kanal 5 klockan 01:20 – 03:20

Any given Sunday

Any Given SundayAmerikanskt drama från 1999. Tony D’Amato, tränare för det amerikanska fotbollslaget Miami Sharks, hamnar i konflikt med klubbens ägare Christina Pagniacci. Hon vill att Tony ska släppa fram det unga stjärnskottet Willie Beaman. Tony vill hellre satsa på den erfarne Cap Rooney. Christina har dock en lömsk plan i bakhuvudet: att byta ut Tony för att istället hårdlansera och få in Willie på planen.

Trailer för Any given Sunday

Filmen visas på Kanal 9 klockan 21:00 – 00:15

Låt den rätte komma in

Svensk skräckfilm från 2008. I förorten Blackeberg bor 12-årige Oskar. Hans föräldrar är skilda, han mobbas av sina skolkamrater och han har egentligen inga vänner. Men en dag får han en ny granne, Eli, och en annorlunda vänskap börjar ta form. Eli är inte som någon Oskar någonsin träffat. Eli är i själva verket vampyr.

Filmen visas på SVT1 klockan 23:20 – 01:10

Rocky 4

Amerikansk action från 1985. En rysk boxare, Ivan Drago, kommer till USA med sin tränare och hustru för att utmana världsmästaren Rocky. Drago får möta exmästaren Apollo Creed i en uppvisningsmatch och den jättelike ryssen dödar amerikanen i ringen. Rocky kan inte vika undan, han måste möta ryssen. Men matchen ska gå i Sovjet.

Filmen visas på TV4 klockan 22:30 – 00:15

Men in black

Amerikansk actionkomedi från 1997. Jay och Kay är specialagenter på FBI. Deras uppdrag är att övervaka det dryga tusentalet utomjordingar som lever i USA. Men när en intergalaktisk terrorist kommer till jorden för mörda två intergalaktiska ambassadörer, blir det upp till Jay och Kay att rädda jorden från förödelse.

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 22:55