Kvällens filmer: Get Carter, Wanted, Philadelphia

Idag torsdag visas följande filmer på TV: Get Carter, Wanted, Philadelphia

Get Carter

Amerikansk thriller från 2000. Jack Carter kommer till Seattle för att närvara vid sin förolyckade brors begravning. Han ser det som en chans att sluta fred med sitt förflutna. Allt är gemytligt tycker Jack och umgås flitigt med sin döde brors fru och hennes dotter. Han upptäcker att hans brors död inte var någon olycka. Då ändrar han dock fokus och börjar jakten på sin brors mördare.

Filmen visas på Kanal 5 klockan 00:50 – 02:50

Wanted

WantedAmerikansk action från 2008. Wesley Gibson är en ängslig och klumpig kontorsslav med en chef som förödmjukar honom och en flickvän som är otrogen. En dag får Wesley veta att hans far, som han aldrig träffat, var medlem i en hemlig organisation av lönnmördare kallad Brödraskapet och han tvingas nu mer eller mindre in i Brödraskapet.

Trailer för Wanted

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 23:10

Philadelphia

PhiladelphiaAmerikanskt drama från 1993. Den aids-sjuke advokaten, Andrew Beckett, får sparken från sitt jobb. Arbetskamraterna menar att han inte längre platsar medan Andrew är helt övertygad om att det handlar om hans sjukdom. Han anlitar advokaten Joe Miller för att försvara honom i rätten. Fallet, som visar sig bli en lång process, blir också en kamp om tid. , Mary Steenburgen, Antonio Banderas, Tom Hanks, Denzel Washington.

Trailer för Philadelphia

Filmen visas på TV8 klockan 21:00 – 23:25