Kvällens filmer: Ghostbusters, Perfect stranger, The book of Henry, Future…

Ghostbusters

Idag söndag den 13 mars sänds följande filmer på TV: Ghostbusters, Perfect stranger, The book of Henry, Future World, Aurora Teagarden mysteries: Real murders, Wallander: Den orolige mannen

Ghostbusters

GhostbustersAmerikansk science fiction-komedi från 2016. Abigail ”Abi” Yates och Erin Gilbert, ingenjören Jillian ”Holtz” Holtzmann och kollektivtrafiksanställde Patricia ”Patty” Tolan är Ghostbusters. De får handskas med det stigande antalet fantomer och paranormala fenomen i New York.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Ghostbusters

Perfect stranger

Perfect strangerAmerikansk thriller från 2007. Journalisten Roweena får reda på att hennes barndomsvän Grace har hittats brutalt mördad. Senast de sågs berättade Grace att hon haft en passionerad helg med Harrison Hill, en av New Yorks mäktigaste män i reklambranschen. De hade träffats via en chat på nätet. För att försöka lösa mordet skapar Roweena flera alias på en chat på nätet samtidigt som hon tar en vikarieanställning på Harrison Hills reklambyrå. Roweena blir snart involverad med Hill på flera olika plan. Ju närmre sanningen Roweena kommer desto större åtgärder är de inblandade beredda att vidta.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 23:00. Läs mer om Perfect stranger

The book of Henry

The book of HenryAmerikanskt drama från 2017. Den ensamstående mamman Susan Carpenter jobbar som servitris på ett café tillsammans med sin vän Sheila. Hennes yngsta son Peter är en lekfull åttaåring, medan hennes äldsta son Henry tar hand om dem på sitt speciella sätt då han rusar fram genom dagen likt en komet. Hon upptäcker att deras grannar, där bland annat Henrys snälla klasskompis Christina bor, bär på en farlig hemlighet. Henry kommer på en plan för att rädda Christina, men Susan upptäcker att hon är dess huvudfigur.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om The book of Henry

Future World

Future WorldAmerikansk science fiction från 2018. En ung prins ger sig ut på en farlig färd i den postapokalyptiska ödemarken för att finna medicinen som kan rädda hans mammas liv. På vägen tar han följe med roboten Ash och tar upp kampen mot ödemarkens mäktiga drogherrar och krigare.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 22:25. Läs mer om Future World

Aurora Teagarden mysteries: Real murders

Aurora Teagarden mysteries: Real murdersKanadensisk kriminalfilm från 2015. Aurora är med i Real Murders Club, en klubb som diskuterar olika brott. Hon hittar en av medlemmarna mördad på ett sätt som påminner om ett mord som klubben skulle diskutera.

Filmen visas på Sjuan med start klockan 20:00. Läs mer om Aurora Teagarden mysteries: Real murders

Wallander: Den orolige mannen

Wallander: Den orolige mannenSvenskt kriminaldrama från 2013. Kurts dotter Lindas svärfar försvinner och Wallander dras in i fallet som tar honom tillbaka till kalla kriget och ubåtskränkningarna i Stockholm.

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:15. Läs mer om Wallander: Den orolige mannen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *