Kvällens filmer: Girl fight, Falling down, Nanny McPhee, …

Idag torsdag visas följande filmer på TV: Girl fight, Falling down, Nanny McPhee, Mission impossible 2, Eyes wide shut, Fast & furious, The talented mr Ripley

Girl fight

Girl FightAmerikanskt drama från 2011. En skakande berättelse om en 16-årig skolelev som blir mobbad av sina före detta vänner. Vännerna laddar upp en video på nätet som visar när de ger henne stryk. Baserad på verkliga händelser.

Filmen visas på Kanal 5 klockan 01:50 – 03:35

Falling down

Falling DownAmerikansk thriller från 1993. Det är en het dag i Los Angeles när William Foster får nog och kliver ur sin bil mitt i en bilkö. Hans nerver är på helspänn och det behövs inte mycket för att han ska känna sig provocerad och reagera med katastrofal våldsamhet.

Trailer för Falling down

Filmen visas på Kanal 9 klockan 21:00 – 23:15

Nanny McPhee

Nanny McPheeBrittisk komedi från 2006. Cedric Brown har precis förlorat sin fru, och måste själv ta hand om sina sju barn, som är så busiga att de skrämt iväg varenda barnflicka. Men när herr Brown anställer den mystiska Nanny McPhee blir det andra bullar. Nanny McPhee besitter nämligen magiska krafter och lyckas få pli på barnen som ingen annan fått tidigare. Kanske för att deras vanartiga beteende nu får obehagliga och magiska konsekvenser.

Trailer för Nanny McPhee

Filmen visas på SVT2 klockan 16:25 – 18:00

Mission impossible 2

Amerikansk action från 2000. Ethan Hunt får i uppdrag att leda en grupp IMF-agenter som ska leta rätt på det dödliga viruset chimera. Mot sig har han en terroristliga, som leds av den avhoppade IMF-agenten Sean Ambrose. Han har redan stulit botemedlet och behöver nu viruset för att komplettera sin plan att starta en internationell epidemi och sedan göra sig rik på att sälja botemedlet. För att komma åt Ambrose tvingas Hunt ta hjälp av Ambroses förra älskarinna, Nyah Hall, som sätter känslorna i svallning också hos Hunt.

Filmen visas på TV4 klockan 21:00 – 22:00

Eyes wide shut

Eyes Wide ShutAmerikansk-brittisk thriller från 1999. William Harford blir bestört när hans fru berättar att hon har haft sexuella fantasier om en annan man. Chockad ger han sig ut på New Yorks gator, där han genom en bekant får höra om ett hemligt sällskap som håller en dekadent fest. William smiter in på festen och hans liv blir aldrig mer detsamma.

Trailer för Eyes wide shut

Filmen visas på TV4 klockan 23:40 – 03:00

Fast & furious

Amerikansk action från 2009. Efter att ett brott för dem tillbaka till LA återupptar rymlingen Dom Toretto sin bittra strid mot polisen Brian O’Conner. Men när de tvingas konfrontera en gemensam fiende måste Dom och Brian försöka lita på varandra för att tillsammans kunna utmanövrera honom. Och via kupper mot lastbilskonvojer och krälande i tunnlar under nationsgränsen kommer två män att hitta rätt sätt att hämnas – genom att pressa gränserna för vad som är möjligt bakom ratten.

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 23:10

The talented mr Ripley

Amerikansk thriller från 1999. Tom Ripleys största begåvning är att ljuga och imitera andra personer. När en förmögen skeppsredare erbjuder honom pengar för att resa till Italien och övertala hans son, den karismatiske Dickie Greenleaf, att återvända hem, tvekar inte Tom. Men Tom blir allt mer uppslukad av livet i den fina världen och gör allt för att hålla sig kvar där.

Filmen visas på TV8 klockan 21:00 – 23:50