Kvällens filmer: Girl Fight, The Devil’s Tomb, Cadillac R…

Girl Fight, The Devil’s Tomb, Cadillac Records, TV Shop

Girl Fight

21:00 – 23:00

Girl FightEn skakande berättelse om en 16-årig skolelev som blir mobbad av sina före detta vänner, och de laddar upp en video på nätet som visar när de ger henne stryk. Amerikansk dramafilm från 2011.

The Devil’s Tomb

21:00 – 22:50

The Devil's TombMystisk seismisk aktivitet drabbar plötsligt en hemlig forskningsstation i öknen i mellanöstern. En grupp topptränade legosoldater, ledda av krigsveteranen Mack skickas dit för att rädda en försvunnen forskare. Men trots att de erfarna krigarna är beväpnade till tänderna, kan inget förbereda dem på vad som väntar dem i mörkret på den underjordiska anläggningen.

Cadillac Records

21:00 – 23:15

Cadillac RecordsI denna verklighetsbaserade film om sex, våld, etniska motsättningar och rock and roll får vi följa de turbulenta livsödena som var knutna till Chess Records. Vi träffar, bland andra, Chuck Berry som spelas av Mos Def, Etta James iscensatt av Beyoncé Knowles, och den vita killen Leonard Chess, här i form av Adrien Brody, som var bland de första att förstå den kommersiella potentialen som fanns i svart musik.

TV Shop

05:25 – 05:35

I denna verklighetsbaserade film om sex, våld, etniska motsättningar och rock and roll får vi följa de turbulenta livsödena som var knutna till Chess Records. Vi träffar, bland andra, Chuck Berry som spelas av Mos Def, Etta James iscensatt av Beyoncé Knowles, och den vita killen Leonard Chess, här i form av Adrien Brody, som var bland de första att förstå den kommersiella potentialen som fanns i svart musik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *