Kvällens filmer: Girl, positive, Breaking and entering, …

Idag torsdag visas följande filmer på TV: Girl, positive, Breaking and entering, Black lightning, Möt Joe Black

Girl, positive

Girl, PositiveAmerikanskt drama från 2007. Rachael lever livet som många människor avundas. Hon har en pojkvän, bra vänner och är med i skolans fotbollslag. Men hennes värld faller samman när hon upptäcker att Jason, en före detta partner som dog en för tidig död, var en HIV positiv drogmissbrukare. Förkrossad över att hon själv kan ha blivit smittad med viruset anförtror hon sig till sin lärare Sarah, som även hon har levt med sjukdomen i hemlighet under många år. De två unga kvinnorna upptäcker snart att deras hemlighet inte kommer att förbli hemlig när rykten börjar spridas i skolan.

Filmen visas på Kanal 5 klockan 01:45 – 03:25

Breaking and entering

Breaking And EnteringBrittisk thriller från 2007. Will har problem med att kommunicera med sin flickvän och avståndet växer mellan dem. När Will en dag får inbrott på sitt arkitektkontor spårar han upp tjuven, som visar sig vara den unge Miro från Bosnien. När Will inleder en kärleksaffär med Miros mamma börjar han omvärdera sitt liv.

Trailer för Breaking and entering

Filmen visas på Kanal 9 klockan 21:00 – 23:20

Black lightning

Black LightningRysk action från 2009. En rysk student får en bil i present av sina föräldrar. Den visar oanade kvaliteter, kan till och med flyga. Den unge studenten blir inte bara en stadens väktare utan också ett jättesnabbt blomsterbud.

Filmen visas på SVT2 klockan 22:15 – 00:00

Möt Joe Black

Amerikanskt drama från 1998. Joe Black, dödens ängel, kommer till William Parrish för att tala om att hans tid snart är slut, men William vill inte fölla med. De sluter ett avtal. William får tid på sig att ordna upp sina affärer medan Joe väntar och ser hur det är att vara människa.

Filmen visas på TV8 klockan 21:00 – 00:40