Kvällens filmer: Girl, Positive, Dr Dolittle, Charlies ä…

Girl, Positive, Dr Dolittle, Charlies änglar, Emma

Girl, Positive

21:00 – 22:50

Sjuttonårige Rachel får veta att Jason som hon legat med var HIV-positiv när han dog.

Dr Dolittle

20:00 – 22:00

Amerikansk komedi från 1998. Doktor John Dolittle har allt han behöver, en vacker fru, två underbara barn och en karriär som blomstrar. Men en dag, när han är nära att köra på en hund med sin bil, förändras allt. Dolittle inser att han kan kommunicera med djur. Nyheten sprider sig som en löpeld bland djuren i området som snart flockar sig runt Dolittle. I takt med att allt från råttor till hästar vill ha medicinsk rådgivning börjar Dolittles kollegor tro att han blivit galen.

Charlies änglar

21:00 – 23:00

Charlies änglar är berättelsen om Alex, Nat och Dylan, tre kvinnliga agenter som trots att de är så olika delar starka vänskapsband. Tillsammans är de ett oslagbart team. Datageniet Eric Knox har blivit kidnappad vilket kan få katastrofala följder för hans multinationella företag. De tre ”änglarna” Alex, Nat och Dylan kallas in för att genomföra en riskfylld och vågad räddningsaktion. Det står snart klart för dem alla att kidnappningen av Knox bara är början. Filmen är baserad på TV-serien från 70-talet där Farrah Fawcett, Jaclyn Smith och Kate Jackson utgjorde originaltrion. I huvudrollerna ser vi nu Drew Barrymore (Scream, Wedding Singer), Cameron Diaz (Den där Mary, Min bäste väns bröllop) och Lucy Liu från TV-serien Ally McBeal. Text-TV s. 690.

Emma

21:00 – 23:30

EmmaEmma tror sig veta allt om kärleken och älskar att smida äktenskapsplaner för sina bekanta – vare sig de vill det eller inte. Men trots hennes stora intresse för romantik bryr hon sig själv inte om någon man alls. Det är i alla fall vad hon intalar sig själv. Hon anar inte att förälskelsen snart kommer att drabba henne – med ödesdigra konsekvenser. Baserad på Jane Austens klassiska roman om kärlek och passion i 1800-talets England.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *