Kvällens filmer: Godzilla, Crazy, Stupid, Love., The Italian Job, The Long…

Godzilla

Idag fredag den 3 februari sänds följande filmer på TV: Godzilla, Crazy, Stupid, Love., The Italian Job, The Long Kiss Goodnight, Crocodile Dundee II, Har du hört ryktet om Morgans?, Galveston

Godzilla

GodzillaEtt radioaktivt jättelikt monster utplånar allt i sin väg när hon skoningslöst trampar ner allt som människor skapat. Men mänskligheten låter sig inte trampas på hur som helst, nu när monstrens monster är tillbaka.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Godzilla

Crazy, Stupid, Love.

Crazy, Stupid, Love.Kärlek är komplicerade grejer. En medelålders, frånskild man försöker starta om på nytt och tar hjälp av sin nyfunne vän, casanovan Jacob, för att lära sig att ragga tjejer på barscenen.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om Crazy, Stupid, Love.

The Italian Job

The Italian JobCharlie Crokers stöt var planerad i minsta detalj men han hade inte räknat med att bli förrådd. Nu vill han både ha tillbaka sina pengar och hämnas.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om The Italian Job

The Long Kiss Goodnight

The Long Kiss GoodnightSamantha Caine är mamma och lärare i en småstad i New England. Flera år tidigare årerfanns hon, utan minne, efter en svår olycka. Nu börjar hon gradvis minnas igen och kommer ihåg att hon tidigare var en lönnmördare.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om The Long Kiss Goodnight

Crocodile Dundee II

Crocodile Dundee IINär krokodiljägaren Mikes flickvän Sue jagas av gansters tar Mike med henne till Australien. När de skumma typerna följer efter får Mike visa dem vem det är som bestämmer i vildmarken.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:15. Läs mer om Crocodile Dundee II

Har du hört ryktet om Morgans?

Har du hört ryktet om Morgans?Ett gift New York-par får chansen att lösa sina äktenskapsproblem efter att de råkat bevittna ett mord och hamnar i ett vittnesskyddsprogram i en liten stad på landsbygden.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 18:00. Läs mer om Har du hört ryktet om Morgans?

Galveston

GalvestonDen dödligt sjuka lönnmördaren Roy Cady tvingas fly en ännu snarare död när hans chef sätter ett pris på hans huvud. På flykten får han med sig den tonåriga sexarbetaren Rocky, och tillsammans ger de sig ut på vägarna i jakten på vedergällning.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 21:45. Läs mer om Galveston

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *