Kvällens filmer: Godzilla, Dagboken: Jag sökte dig och fann mitt hjärta,…

Godzilla

Idag torsdag den 20 januari sänds följande filmer på TV: Godzilla, Dagboken: Jag sökte dig och fann mitt hjärta, Father figures

Godzilla

GodzillaAmerikansk sci fi-action från 2014. När vetenskapsmannen Joe ser sin fru dö vid en mystisk olycka på ett kärnkraftverk i Japan stannar tiden. Femton år senare är han uppslukad av konspirationsteorier, något som distanserat honom från sonen Ford. Men snart förstår Ford att Joe har rätt och att jorden står inför ett krig mot gigantiska monster.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 21:00. Läs mer om Godzilla

Dagboken: Jag sökte dig och fann mitt hjärta

Dagboken: Jag sökte dig och fann mitt hjärtaAmerikanskt drama från 2004. Den unga Allie kommer på 1940-talet till staden Seabrook i North Carolina och där möter hon Noah Calhoun och kärlek uppstår. Men omständigheter och krigsutbrottet i Europa skiljer de unga åt och när Noah återvänder från kriget är Allie förlovad med en annan man. Flera decennier senare hittar Duke Allies dagbok och börjar läsa den för en kvinna han regelbundet besöker på ett sjukhem.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Dagboken: Jag sökte dig och fann mitt hjärta

Father figures

Father figuresAmerikansk komedi från 2017. Två bröder ger sig i vuxen ålder ut på en händelserik road trip för att bena ut vem som är deras riktige far. Det visar sig att det finns flera kandidater som kan vara aktuella.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Father figures

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *