Kvällens filmer: Going the distance, Antwone Fisher, Towe…

Idag söndag visas följande filmer på TV: Going the distance, Antwone Fisher, Tower heist, Kontakt

Going the distance

Going the DistanceAmerikansk komedi från 2010. Erin har bara några veckor kvar på sin praktikplats som journalist i New York. Sedan bär det av hem till San Francisco. Men en kort romans är precis vad Garret vill ha. Otvungenheten skapar dock närhet och starka band och när det är dags för Erin att resa vill de inte avsluta vad de påbörjat.

Trailer för Going the distance

Filmen visas på Kanal 5 klockan 21:00 – 23:00

Antwone Fisher

Antwone FisherAmerikanskt drama från 2002. En våldsam ung man i amerikanska flottan berättar om sin traumatiska uppväxt, hos en fosterfamilj, för en psykolog. När han konfronteras med sitt förflutna börjar han leta efter sin riktiga familj. Av och med Denzel Washington, som regidebuterar. 25/1.

Trailer för Antwone Fisher

Filmen visas på Sjuan klockan 03:10 – 05:30

Tower heist

Tower HeistAmerikansk actionkomedi från 2011. Arbetarna vid en lyxig bostadsrätt vid Central Park upptäcker att miljardären i takvåningen svindlat bort folks besparingar. Med bara dagar på sig tar den osannolika gruppen amatörtjuvar hjälp av småtjuven Slide för att stjäla tillbaka de 20 miljoner dollar de är säkra på är gömda i takvåningen.

Trailer för Tower heist

Filmen visas på TV3 klockan 21:00 – 23:15

Kontakt

KontaktAmerikansk science fiction från 1997. Är vi ensamma i universum? Så länge Elle Arroway kan minnas har hon varit besatt av den stora frågan. Som chef för Argusobservatoriet tar hon emot ett meddelande från yttre rymden – instruktioner om hur man bygger en farkost vars like människosläktet aldrig skådat. Farkosten har bara plats för en passagerare. Vem blir den första människa som får kontakt med en främmande civilisation? Nu börjar nedräkningen inför mänsklighetens största resa.

Filmen visas på TV3 klockan 00:15 – 03:10