Kvällens filmer: Gone Baby Gone, Fame, It’s Complicated, …

Gone Baby Gone, Fame, It’s Complicated, Space Cowboys, Ulvenatten, The Eye

Gone Baby Gone

21:00 – 23:15

Gone Baby GoneNär två unga privatdetektiver kopplas in för att försöka hitta en liten flicka som försvunnit under mystiska omständigheter, hamnar de i ett virrvarr av lögner, där ingenting är vad det ser ut att vara.

Fame

16:15 – 18:55

FamePå New York City High School for the Performing Arts tränas studenterna i dans, sång och skådespeleri. De tänjer sina gränser till max för att lyckas i den stenhårda artistvärlden.

It’s Complicated

21:00 – 23:20

Jane är mor till tre vuxna barn, äger en restaurang i Santa Barbara och har, tio år efter skilsmässan, ett vänskapligt förhållande till sin exmake, advokaten Jake. Men när Jane och Jake reser till sin sons examen blir saker komplicerade. En oskyldig måltid leder till något ingen av dem hade kunnat förutse – en kärleksaffär. Då Jake är omgift med den mycket yngre Agness har Jane helt plötsligt blivit den andra kvinnan. Fångad mitt i den pånyttfödda romansen är Adam, en arkitekt som anställts av Jane för att designa om hennes kök. Även Adam läker såren från en skilsmässa, men faller snart för Jane och inser att han blivit en del av en invecklad kärlekstriangel.

Space Cowboys

23:20 – 02:00

En rysk satellit drabbas av ett allvarligt systemfel och hotar att orsaka världskatastrof. Tiden är knapp och NASA måste snarast finna en lösning. Den enda som kan satellitens system tillräckligt bra för att kunna laga den är Frank Corvin (Clint Eastwood), en f.d. astronaut som är allt annat än välvilligt inställd till NASAs nuvarande ledning. Han går med på att ställa upp på ett villkor – att det gäng som han arbetade tillsammans med på 50-talet ska följa med på denna räddningsaktion i rymden. Text-TV s. 690.

Ulvenatten

21:00 – 22:00

Svenskt-norskt kriminaldrama från 2008. Mitt under direktsändning kapas Norges populäraste debattprogram av tjetjenska terrorister som kräver ett fritt Tjetjenien. Dramat följs av hela världen där den norska utrikesministern, en ledande stortingspolitiker och den populära programledaren Kristen Bye ingår i gisslan. Polisen och regeringen gör allt som står i deras makt men ju längre tiden går desto mer pressad blir situationen och polisens förhandlare står inför sitt livs svåraste uppdrag.

The Eye

01:20 – 03:15

Amerikansk thriller från 2008. Violinisten Sydney Wells har varit blind sedan hon var fem år på grund av en olycka. Hon bestämmer sig för att genomgå en ögontransplantation för att få synen tillbaka och när hon återhämtar sig från ingreppet inser hon att hon ser döda personer. Med hjälp av doktor Paul Faulkner hittar hon donatorn och de reser till Mexiko för att lösa mysteriet med hennes syner. Åldersgräns 15 år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *