Kvällens filmer: Gone girl, Italian job, Pan, I hennes skor, Only you

Gone girl

Idag fredag den 16 juni sänds följande filmer på TV: Gone girl, Italian job, Pan, I hennes skor, Only you

Gone girl

Gone girlAmerikansk thriller från 2014. Amy och Nick är lyckligt gifta, och när Amy en dag försvinner spårlöst rasar Nicks hela tillvaro. Han engagerar hela samhället i sökandet efter Amy, men snart börjar polisen misstänka sprickor i den perfekta familjefasaden.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 22:05. Läs mer om Gone girl

Italian job

Italian jobAmerikansk action från 2003. Planen var perfekt, jobbet var exakt utfört och flykten gick som smort. Det enda mästertjuven Charlie Croker inte räknat med var hans egna män. Efter att ha stulit en makalös guldtacka från ett välbevakat palats i Venedig kan Charlie och hans gäng inte tro sina ögon när en av dem visar sig vara dubbelspelare och försvinner med bytet. Charlie gänget beger sig till Kalifornien där de planerar att återta guldtackan genom att skapa det största trafikkaoset i Los Angeles historia.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:30. Läs mer om Italian job

Pan

PanAmerikansk äventyrsaction från 2015. I andra världskrigets London möter vi barnhemspojken Peter som kidnappas av pirater och hamnar i magiska Landet ingenstans där piratskepp kan flyga. Peter ställs mot den onde piraten Blackbeard men får hjälp av gruvarbetaren James Hook och hövdingadottern Tigerlilja.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om Pan

I hennes skor

I hennes skorAmerikansk dramakomedi från 2005. Systrarna Maggie och Rose har egentligen ingenting gemensamt, men är trots detta bästa vänner. Och ibland också de värsta ovänner. Maggie är partytjejen som knappt tog examen från high school, och tror att hennes största tillgång är utseendet. Rose är storasystern som tröttnat på att ständigt ställa upp för Maggie. .

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om I hennes skor

Only you

Only youBrittiskt romantiskt drama från 2018. Om Elena och Jake som möts av en slump en nyårsnatt. De inleder de en stormande kärleksaffär men när de bestämmer sig för att skaffa barn visar det sig inte vara så lätt som de hade trott.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 21:45. Läs mer om Only you

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *