Kvällens filmer: Gone in 60 seconds, Fire down below, Bee…

Idag fredag visas följande filmer på TV: Gone in 60 seconds, Fire down below, Beetlejuice, Agent 007 ser rött, Rosemary’s baby, Nio månader, Baby on board, Limitless, Misstänkt för mord

Gone in 60 seconds

Gone in 60 SecondsAmerikansk actionthriller från 2000. Den före detta biltjuven Randall ”Memphis” Raines får veta att hans lillebror Kip hamnat i problem med den lokala maffian. För att rädda Kips liv tvingas Randall samla ihop sitt gamla gäng. Men uppdraget är farligt och snudd på omöjligt. Från början gällde det att stjäla 50 lyxbilar på två veckor. Nu måste han försöka genomföra det på 24 timmar.

Filmen visas på Kanal 5 klockan 22:00 – 00:20

Fire down below

Fire Down BelowAmerikansk action från 1997. Det amerikanska miljödepartementet får ett tips om att någon dumpar giftigt avfall i en liten ort i bergskedjan Appalacherna. Gifterna kan vara orsaken till byns hälsoproblem och man sänder genast dit en agent för att utreda fallet. När han och två FBI-agenter snart hittas mördade i området sänder man dit det tyngsta artilleriet, i form av specialagenten Jack Taggert, för att finna mördarna och stoppa de som dumpar avfallet.

Trailer för Fire down below

Filmen visas på Kanal 9 klockan 23:55 – 01:55

Beetlejuice

Amerikansk rysare från 1988. Paret Maitland avlider i en olycka, men de har svårt att acceptera sin död och stannar därför kvar i sitt hem som spöken. När en ny familj köper och flyttar in i deras gamla hus vänder sig paret Maitland i desperation till ett annat spöke, Beetlejuice och ber om hjälp att driva ut människorna ur huset.

Filmen visas på Sjuan klockan 19:00 – 21:00

Agent 007 ser rött

Brittisk action från 1963. Det ondskefulla Spectre planerar att stjäla en dekoder som ska hjälpa dem att komma över ryska statshemligheter. James Bond måste få tag på apparaten först.

Filmen visas på Sjuan klockan 21:00 – 23:25

Rosemary’s baby

Amerikansk skräck från 1968. Rosemary och Guy flyttar in i sin drömvåning i New York. Rosemary upptäcker att hon är gravid samtidigt som hon börjar drömma märkliga drömmar. Drömmarna känns kusligt verkliga och hon börjar misstänka att hon är offer för en djävulsk komplott.

Filmen visas på SVT2 klockan 21:45 – 00:00

Nio månader

Amerikansk romantisk komedi från 1995. Samuels och Rebeccas femåriga förhållande har i stort sett varit perfekt. Deras karriärer blomstrar, de har kunnat njuta av romantiska kvällar och nätter i sitt vackra hem i San Francisco och de har haft friheten att ge sig av på små helgutflykter när de har velat. Så en dag får de en överraskning som ställer till kaos i deras perfekta tillvaro – Rebecca är gravid. Samuels liv kommer aldrig mer att bli detsamma. Samuel vill inte alls bli pappa, men Rebecca vill ha barnet, med eller utan honom.

Filmen visas på TV3 klockan 21:00 – 23:05

Baby on board

Baby on BoardAmerikansk komedi från 2009. Angela är en ambitiös, imagemedveten affärskvinna som jobbar för den superkrävande chefen Mary. När Angela oväntat blir gravid på höjdpunkten av sin karriär vänds livet med hennes man Curtis, en skilsmässoadvokat, upp och ned. Det börjar med en olämplig graviditet som leder till en nio månaders bergochdalbana medan Angela och Curtis försöker reda sig – till och med när bästa vännerna Danny och Dannys fru Sylvias inblandning trappar upp situationen till en kamp mellan könen.

Trailer för Baby on board

Filmen visas på TV3 klockan 23:05 – 01:05

Limitless

LimitlessAmerikansk thriller från 2011. Författaren Eddie Morra lider av kronisk skrivkramp, bristande hygien och blir av med sin flickvän. Men allt förändras när han möter en gammal vän. Vännen ger honom en tablett NZT, en ny substans som ger tillgång till hela hjärnan. Eddie tar snart Wall street med storm, och omvandlar en liten summa pengar till miljoner. Det dröjer inte länge innan stadens kriminella hör talas om tabletterna och börjar jaga Eddie. Men det visar sig att substansen även har andra biverkningar.

Trailer för Limitless

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 23:05

Misstänkt för mord

Amerikansk thriller från 1990. En plikttrogen åklagare får i uppgift att utreda mordet på en kvinnlig kollega. Vad ingen vet är att han haft ett sexuellt förhållande med offret. Men när det blir känt hamnar han själv högst upp på listan över de misstänkta. Är det möjligt att han är utsatt för en sammansvärjning?.

Filmen visas på TV8 klockan 21:00 – 23:40