Kvällens filmer: Gone in 60 Seconds, Take this waltz, The…

Idag fredag visas följande filmer på TV: Gone in 60 Seconds, Take this waltz, The big year, Ted, The big year, Maktens män, From hell, Riddick, Kill Bill, Välkommen Mrs. Doubtfire, Three to tango

Gone in 60 Seconds

Gone in 60 SecondsDen före detta biltjuven Randall ”Memphis” Raines får veta att hans lillebror Kip hamnat i problem med den lokala maffian. För att rädda Kips liv tvingas Randall samla ihop sitt gamla gäng. Men uppdraget är farligt och snudd på omöjligt. Från början gällde det att stjäla 50 lyxbilar på två veckor. Nu måste han försöka genomföra det på 24 timmar.

Trailer för Gone in 60 Seconds

Filmen visas på Kanal 5 klockan 22:00 – 00:20

Take this waltz

Take This WaltzKanadensisk dramakomedi från 2011. Margot är lyckligt gift med kokboksförfattaren Lou, men när hon träffar Daniel slår det gnistor mellan dem. Margot bestämmer sig för att förneka sina känslor, men när hon upptäcker att Daniel är deras nya granne inleder de ett passionerat förhållande. Efter det är ingenting längre sig likt. Skådespelare: Sarah Silverman, Luke Kirby, Seth Rogen, Michelle Williams.

Trailer för Take this waltz

Filmen visas på SVT2 klockan 21:45 – 23:40

The big year

Amerikansk komedi från 2011. Tre fanatiska fågelskådare utmanar varandra i en tävling som pågår under ett helt år. De ska kryssa flest ovanliga fåglar under det år då orkanen El Nino blåser upp till kamp. Men under året inser de att där finns viktigare saker än att vinna tävlingen. De har nog med utmaningar i sina verkliga liv. Skådespelare: Steve Martin, Rosamund Pike, Paul Campbell, Jack Black, Owen Wilson.

Filmen visas på TV3 klockan 20:00 – 22:00

Ted

TedAmerikansk komedi från 2012. Som åttaåring har John Bennett inga vänner, och när han en julafton önskar nallen Ted till liv anar han inte att de kommer att förbli vänner. När Johns flickvän Lori tappar tålamodet och inte längre står ut med deras ovanliga vänskap ställs han inför sitt livs val. Vill han bygga en framtid tillsammans med henne, eller fortsätta sitt förhållande med den råa och ohyfsade nallen?. Skådespelare: Joel McHale, Giovanni Ribisi, Mila Kunis, Mark Wahlberg.

Trailer för Ted

Filmen visas på TV3 klockan 22:00 – 00:15

The big year

Amerikansk komedi från 2011. Tre fanatiska fågelskådare utmanar varandra i en tävling som pågår under ett helt år. De ska kryssa flest ovanliga fåglar under det år då orkanen El Nino blåser upp till kamp. Men under året inser de att där finns viktigare saker än att vinna tävlingen. De har nog med utmaningar i sina verkliga liv. Skådespelare: Steve Martin, Rosamund Pike, Paul Campbell, Jack Black, Owen Wilson.

Filmen visas på TV3 klockan 03:55 – 05:30

Maktens män

Maktens MänAmerikanskt drama från 2011. Stephen Meyers, en ung presstalesman för guvernör Morris valkampanj, ställs inför ett svårt dilemma. En journalist hotar att publicera en artikel som kan äventyra både hans jobb och kampanjen. Nu är frågan om målen helgar medlen i det politiska rävspelet, där alla är brickor i andra strategers spel. Skådespelare: Evan Rachel Wood, Paul Giamatti, Jeffrey Wright, Marisa Tomei, Ryan Gosling, Philip Seymour Hoffman, George Clooney.

Trailer för Maktens män

Filmen visas på TV4 klockan 22:55 – 01:00

From hell

From HellAmerikansk thriller från 2001. År 1888 börjar någon mörda Londons prostituerade. Inspektören Fred Abberline och hans partner Peter Godley får i uppdrag att utreda fallen. Abberline kan se in i framtiden och nu är det upp till honom att hitta mördaren innan det är för sent. Skådespelare: Ian Richardson, Robbie Coltrane, Jason Flemyng, Katrin Cartlidge, the Coachman), Johnny Depp, Ian Holm, Heather Graham.

Trailer för From hell

Filmen visas på TV4 klockan 01:00 – 03:40

Riddick

RiddickNu kommer det tredje kapitlet om Riddick, vars historia började 2000 med Pitch Black och fortsatte med Chronicles of Riddick. Vin Diesel gör återigen rollen som den farliga antihjälten som varje prisjägare i hela galaxen vill ta tillfånga. Han återförenas här med regissören David Twohy som både skrivit och regisserat de två tidigare filmerna. Den ökände Riddick har lämnats kvar för att dö på en solskadad planet som alla tror är övergiven. Snart upptäcker han att han inte är ensam och möter utomjordiska rovdjur, farligare än någon människa han tidigare stött på. Det enda sättet för Riddick att överleva och ta sig ifrån den ogästvänliga planeten är att aktivera en nödsändare som sänder ut ett larm till varje prisjägare i hela galaxen som alla är ute efter att tillfångata honom och casha in den stora belöning.

Trailer för Riddick

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 23:30

Kill Bill

Quentin Tarantino ligger bakom den här actionpackade filmen om den kvinnliga lönnmördaren ”The Bride”, som är på jakt efter hämnd på sina före detta kollegor i ”The Deadly Viper Assassination Squad”.

Filmen visas på TV6 klockan 23:30 – 01:40

Välkommen Mrs. Doubtfire

Då en oansvarig och barnslig far nekas till att träffa sina barn, bestämmer han sig för att förklä sig till kvinna och söka arbete som barnflicka hos sin ex-fru. Förklädnaden som den kraftiga barnflickan har en positiv inverkan på honom, men hur länge kan han bokstavligen hålla masken?

Filmen visas på TV8 klockan 21:00 – 23:25

Three to tango

Three to TangoOscar (Matthew Perry) och Peter (Oliver Platt) är partners i en nyetablerad arkitektfirma och får plötsligt chansen att förverkliga sina drömmar. På uppdrag av den stenrike affärsmannen Charles Newman (Dylan McDermott) ska de designa och bygga ett stort kulturcentrum i Chicago. På grund av ett missförstånd tror Charles att Oscar är homosexuell och ber honom om en tjänst – att spionera på hans älskarinna Amy (Neve Campbell). Det sista den svartsjuke Charles väntar sig är att Oscar ska bli blixtförälskad i henne… ZTV Text s. 690.

Trailer för Three to tango

Filmen visas på TV8 klockan 01:20 – 03:10