Kvällens filmer: Gone in 60 Seconds, The Mask, Lucky You,…

Gone in 60 Seconds, The Mask, Lucky You, Vänner för livet, Varg Veum – fallna änglar, Blue Crush, Big nothing

Gone in 60 Seconds

21:00 – 23:20

Gone in 60 SecondsFör att rädda Kips liv tvingas Randall samla ihop sitt gamla gäng. Men uppdraget är farligt och snudd på omöjligt.

The Mask

17:00 – 18:55

The MaskStanley Ipkiss lever ett synnerligen tråkigt liv. Hans chef på banken gapar och skriker åt honom, och hans enda vän är en liten jycke. Men allt detta förändras när han hittar en magisk mask. Den ger honom superegenskaper som Stålmannen skulle bli kryptonitgrön av avundsjuka på. Som en tornado gör han rent hus bland översittare, chefer och farliga skurkar.

Lucky You

21:00 – 23:35

Lucky YouProffspokerspelaren Huck Cheever (Eric Bana) möter den oemotståndliga Billie Offer (Drew Barrymore) och lär sig att handskas med kärleken på samma sätt som han handskas med spelkorten – genom att lita på sitt hjärtat i stället för på hjärnan. Huck försöker skrapa ihop de 10 000 dollar som krävs för att han ska kunna köpa in sig i finalen i Poker-VM, även om det innebär att han måste spela mot sin far (Robert Duvall), som har vunnit turneringen två gånger och som Huck har ett minst sagt svalt förhållande till.

Vänner för livet

23:35 – 02:10

Vänner För LivetCharlie Fineman förlorade hela sin familj i terroristattacken den 11 september och har sedan dess haft stora svårigheter med att hantera vardagen. Hans liv tar dock en positiv vändning då han springer på en gammal skolkamrat.

Varg Veum – fallna änglar

21:00 – 22:00

Norskt kriminaldrama från 2007. Privatdetektiven Varg Veum träffar på sin före detta flickvän Rebecca som nu är gift med Vargs barndomsvän Jacob. Varg får i uppdrag av Jacob att skugga Rebecca eftersom han misstänker att hon är otrogen. Motvilligt tar sig Varg an uppdraget men det hela slutar med att han och Rebecca hamnar i säng. När han återvänder hittar han Rebecca mördad. Vargs teori om mordet raseras när en åttaårig flicka hittas avrättad på samma sätt.

Blue Crush

22:00 – 00:05

Blue CrushDana är 18, vacker och en grym surfare med en bokhylla fylld av troféer som bevis på detta. När hennes pappa sätter press på henne att börja på college, flyr Dana från sitt hem i Beverly Hills till stränderna i Sydafrika. Där finns några av världens bästa surfställen och det är hennes döda mammas hemland. Med ett gäng omaka surffanatiker som sällskap, ger sig Dana av på en resa längs Afrikas hisnande södra kust för att uppfylla sin mors dröm.

Big nothing

02:45 – 04:20

Big NothingBrittisk dramakomedi från 2006. Charlie Wood är lärare men för tillfället arbetslös och för att få ihop ekonomin tar han jobb på ett dataföretag. Där möter han Gus som tipsar om hur de kan tjäna snabba pengar genom utpressning. Men inget går enligt planerna, dels dyker Gus före detta flickvän upp och vill vara med, Gus är inte så smart som han tror och Charlie har aldrig tidigare ägnat sig åt brottslighet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *