Kvällens filmer: Gröna hissen, Har du hört ryktet om Morgans?, Blind dating

Gröna hissen

Idag måndag den 10 augusti sänds följande filmer på TV: Gröna hissen, Har du hört ryktet om Morgans?, Blind dating

Gröna hissen

Gröna hissenSvensk komedi från 1944. Den snälle Billy lever i ett oroligt äktenskap med sin nöjeslystna fru, som ofta hoppar över skacklarna med den världsvane Peter. Stackars Billy slår sig samman med Peters försummade maka och de två beslutar sig för att söka göra sina äventyrliga äkta hälfter svarsjuka. Skådespelare: Gaby Stenberg, Karl-Arne Holmsten, Håkan Westergren, Max Hansen, Sickan Carlsson.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 14:15

Har du hört ryktet om Morgans?

Har du hört ryktet om Morgans?Amerikansk romantisk komedi från 2009. Paul och Meryl är två framgångsrika New Yorkbor som har separerat på grund av Pauls otrohet. Men när de blir enda vittnen till ett brutalt mord gömmer polisen dem i en småstad – tillsammans. Nu måste de hängivna stadsborna överleva vädret, björnar, frisk luft, och inte minst varandras sällskap!. Skådespelare: Sam Elliott, Natalia Klimas, Elisabeth Moss, Hugh Grant, Sarah Jessica Parker.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00

Blind dating

Blind datingAmerikansk romantisk komedi från 2006. Danny är en intelligent och snygg ung man som även råkar vara blind, men Danny vägrar låta sitt handikapp hindra honom. Vilket är anledningen till att Dannys tjejtokiga limousinchaufför till bror, Larry, blir förfärad när han får reda på att Danny är oskuld. Larry bestämmer sig för att hjälpa sin bror. Även om en rad dejter går på tok träffar Danny så småningom en sjuksköterska som går med på att gå ut med honom. Skådespelare: Chris Pine, Jennifer Alden.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 23:20

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *