Kvällens filmer: Grown ups 2, Independence day: Återkomsten, Money monster,…

Grown ups 2

Idag fredag den 3 juni sänds följande filmer på TV: Grown ups 2, Independence day: Återkomsten, Money monster, Bridesmaids, Crocodile Dundee 2, Unlocked, White material

Grown ups 2

Grown ups 2Amerikansk komedi från 2013. Lenny hade sitt livs bästa sommar för tre år sedan och bestämmer sig för att ta med familjen och flytta tillbaka till den stad där han växte upp. Men då han möter mobbare, schizofrena busschaufförer, fulla poliser på skidor, före detta flickvänner och 400 uppklädda men oinbjudna gäster, inser han att det inte går att undslippa galenskapen.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 19:00. Läs mer om Grown ups 2

Independence day: Återkomsten

Independence day: ÅterkomstenAmerikansk action från 2016. Flera år har gått sedan de illasinnade rymdvarelserna besegrades av människorna. Men nu är de tillbaka för att på nytt försöka kolonisera jorden och förslava dess invånare. Den här gången står mänskligheten bättre rustad, men är det tillräckligt för att mota hotet från yttre rymden?

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 23:00. Läs mer om Independence day: Återkomsten

Money monster

Money monsterAmerikansk thriller från 2016. Lee Gates är en finansexpert som leder tv-programmet Money Monster. Under programmet anländer varubudet Kyle Budwell till studion, men när han hotar Gates med vapen inleds en spänd gisslansituation. Gates blir tvungen att ta på sig en bombväst och hoppas på att producenten Patty Fenn ska kunna lugna Budwell. Ett dödläge mellan gisslan, kidnapparen och finansiella institut eskalerar. Det hela kulminerar i ett avslöjande som får globala konsekvenser.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Money monster

Bridesmaids

BridesmaidsAmerikansk komedi från 2011. Annies liv är i kaos. Men när hon får reda på att hennes bästa vän är förlovad måste hon bara ställa upp som Lillians brudtärna. Fast hon är pank bluffar sig Annie genom de dyra ritualerna.Med en enda chans att göra det perfekt kommer hon att visa Lillian och hennes tärnor precis hur långt man går för någon man älskar.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om Bridesmaids

Crocodile Dundee 2

Crocodile Dundee 2Australisk komedi från 1988. New Yorks gangstrar jagar Sue, och för att kunna skydda henne tar Mike med sig Sue tillbaka till Australien. När de skumma typerna följer efter får Mike återigen visa upp sina slagkraftiga konster.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:15. Läs mer om Crocodile Dundee 2

Unlocked

UnlockedFörhörsledaren Alice Racine hos CIA plågas av ett misslyckat uppdrag i Paris då flera personer dog i ett terrorattentat. När hon åter kallas i tjänst blir hon förledd, med följden att London riskeras att utsättas för en biologisk attack.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 22:15. Läs mer om Unlocked

White material

White materialFranskt drama från 2009. I ett icke namngivet land i Afrika pågår en blodig inbördes konflikt. Maria är en vit kaffeplantageägare som vägrar att lämna sina ägor trots den fara hon utsätter sig själv och sin familj för. Plantagen har funnits i hennes familj i generationer och för Maria finns inget annat liv, men resten av hennes familj planerar en flykt tillbaka till Frankrike.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 21:45. Läs mer om White material

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *