Kvällens filmer: Grown ups 2, The call, Trouble with the curve

Grown ups 2

Idag torsdag den 8 september sänds följande filmer på TV: Grown ups 2, The call, Trouble with the curve

Grown ups 2

Grown ups 2Amerikansk komedi från 2013. Lenny hade sitt livs bästa sommar för tre år sedan och bestämmer sig för att ta med familjen och flytta tillbaka till den stad där han växte upp. Men då han möter mobbare, schizofrena busschaufförer, fulla poliser på skidor, före detta flickvänner och 400 uppklädda men oinbjudna gäster, inser han att det inte går att undslippa galenskapen. Skådespelare: Chris Rock, David Spade, Salma Hayek, Adam Sandler, Kevin James.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00

The call

The callAmerikansk kriminalthriller från 2013. Alarmoperatören Jordan tar ett samtal från en tonårsflicka som har kidnappats och kastas in i bagageutrymmet på en bil. Klockan tickar och Jordan inser snart att hon måste konfrontera en mördare från sitt förflutna för att rädda flickans liv och sätta stopp för en seriemördares framfart. Skådespelare: Morris Chestnut, Michael Eklund, David Otunga, Halle Berry, Abigail Breslin.

Trailer:

Filmen visas på TV8 med start klockan 21:00

Trouble with the curve

Trouble with the curveAmerikanskt drama från 2012. Talangscouten Gus chefer tycker att han är för gammal för jobbet, men han får en sista chans att bevisa att han har vad som krävs. När dottern Mickey får veta att pappan i hemlighet har problem med synen bestämmer hon sig för att följa med på resan – trots att deras relation inte är den bästa. Skådespelare: Amy Adams, John Goodman, Clint Eastwood.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 21:00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *