Kvällens filmer: Grown Ups 2, Unhinged, Röd drake, Switched for Christmas,…

Grown Ups 2

Idag torsdag den 15 december sänds följande filmer på TV: Grown Ups 2, Unhinged, Röd drake, Switched for Christmas, Holiday Date, Open by Christmas

Grown Ups 2

Grown Ups 2Lenny och hans familj har återvänt till staden där han växte upp. Sista skoldagen innan sommarlovet är det dags för hela gänget att återförenas igen. Det blir en dag full av överraskningar och denna gång får de vuxna dra lärdom av sina barn.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 23:00. Läs mer om Grown Ups 2

Unhinged

UnhingedEn stressad mamma råkar tuta på fel bil vid ett rödljus under rusningstid. Ett ödesdigert misstag som gör henne själv och alla hon älskar till måltavlor för en man som tröttnat på allt och bestämt sig för att lära världen en sista läxa.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Unhinged

Röd drake

Röd drakeDå seriemördaren Francis Dolarhyde bryter sig in hos en familj och brutalt ritualmördar dem tar FBI kontakt med Will Graham för att få hjälp. Han tar i sin tur hjälp av den enda person som förstår seriemördaren de jagar: Dr. Hannibal Lecter.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Röd drake

Switched for Christmas

Switched for ChristmasTvillingsystrarna Kate och Chris har det jobbigt på varsitt håll inför julen, en har i uppdrag att fixa julfest och den andra en julparad. Båda tycker att den andra har det bättre förspänt och bestämmer sig för att byta liv med varandra ett tag.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 18:10. Läs mer om Switched for Christmas

Holiday Date

Holiday DateBrooke blir dumpad precis före den årliga julresan till hemstaden. För att slippa besvärliga frågor betalar hon skådespelaren Joel för att spela hennes pojkvän. När familjen inser att Joel är jude ändrar de sina jultraditioner.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 18:10. Läs mer om Holiday Date

Open by Christmas

Open by ChristmasNicky kommer hem för att fira jul och hittar ett oöppnat julkort från en hemlig beundrare. Nu måste hon och bästisen ta reda på vem som skickade kortet.

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om Open by Christmas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *