Kvällens filmer: Gud, lukt och henne, Agent 007 med rätt…

Gud, lukt och henne, Agent 007 med rätt att döda, Blades of glory

Gud, lukt och henne

23:10 – 00:45

Svenskt drama från 2008. Huvdpersonen reser runt i världen och möter både fiktiva och verkliga personer, som en magdansös i Kairo och en fotbollsspelare i Madrid. Skådespelare från olika länder agerar i scener med varandra och även tillsammans med de verkliga människorna. Huvudpersonen rör sig som en guide mellan de olika mötena.

Agent 007 med rätt att döda

00:00 – 02:15

Brittisk action från 1962. James Bond har fått i uppdrag att lösa mordet på en annan agent. Uppgiften tar honom till Jamaica där han får hjälp av bland andra CIA-agenten Felix Leiter. Bond får det hett om öronen där både spindlar och tre yrkesmördare är ute efter honom. Han lyckas till slut pussla ihop alla bitar kring mordet och allt pekar på att det är den elake dr No som ligger bakom det.(c)

Blades of glory

21:00 – 23:00

Amerikansk komedi från 2007. Två olympiska konståkare blir fråntagna sina medaljer och blir avstängda från internationella singeltävlingar för alltid efter ett slagsmål. Nu är de tillbaka och genom ett kryphål i regelboken ställer de upp som ett par, trots att de fortfarande ser varandra som fiender. Och frågan är om sporten kommer att överleva Michaels och MacElroys säregna iskonster.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *