Kvällens filmer: Hairspray, Management, Rachel getting ma…

Hairspray, Management, Rachel getting married, How Do You Know, Tolken, The league, Accepted, Two Weeks Notice – Kärlek på jobbet, The Astronaut’s Wife, Stuart Little 3: Call of the Wild, Into the wild

Hairspray

19:30 – 22:00

HairsprayAmerikansk komedi från 2007. Tracy är en överviktig tonåring och besatt av Corny Collins show. Varje dag efter skolan rusar hon och hennes vän Penny hem för att se programmet. När en av stjärnorna lämnar showen ges tittarna en möjlighet att ta platsen och Tracy ser sin chans att få vara med och dansa i programmet (n)

Management

22:00 – 23:50

ManagementEn frustrerad affärskvinna på försäljningsresa. Och en misslyckad motelldirektör med smak för billig champagne och runda bakdelar. Ingen vinnarkombination men mycket kan hända på ett ensligt motell.

Rachel getting married

21:30 – 23:20

Rachel Getting MarriedAmerikansk långfilm från 2008. Kym, en före detta modell som farit in och ut från rehab de senaste 10 åren, kommer hem en helg för att närvara på sin systers bröllop. Familj och vänner har samlats för en härlig fest, men Kym som har en förkärlek för att skapa drama, lyckas genom sina pricksäkra kommentarer dra upp gamla problem till ytan. HD.

How Do You Know

20:00 – 22:30

How Do You KnowEfter att hon petas från USA:s softball-lag och känner att hon passerat sitt bäst före-datum finner Lisa att hon utvärderar sitt liv mitt i en kärlekstriangel, där en kontorskille i kris tävlar med hennes nuvarande, basebollspelande pojkvän.

Tolken

22:30 – 01:05

TolkenI rätt korridor, i rätt ögonblick är en viskning allt som behövs för att ändra maktbalansen. Den sydafrikanska FN-tolken Silvia Broome råkar höra en konversation som avslöjar en dödlig hemlighet. En hemlighet som skulle kunna störta regeringen. Nu måste hon hålla sig vid liv tillräckligt länge för att föra informationen vidare

The league

23:50 – 02:10

The LeagueAmerikanskt actiondrama från 2003. 1899 drabbas flera städer av terroraktioner som den galne The Phantom ligger bakom. Hans plan är att starta ett världskrig. För att stoppa honom kallar man samman flera extraordinära personer, Alan Quartermain, kapten Nemo, vampyren Mina Harker, den osynlige mannen, agenten Tom Sawyer, den odödlige Dorian Gray och doktor Jekyll/mr Hyde. Nu är det upp till denna brokiga skara att rädda världen.

Accepted

21:00 – 23:05

AcceptedBartleby Gaines är på väg att få avslag på samtliga av sina ansökningar till högskolan, vilket inte kommer att mottas väl av hans föräldrar. Åtminstone är han inte ensam om detta då många av hans kamrater är i samma situation. Vad gör man om man riskerar att möta ett öde som butiksbiträde? Man grundar en egen högskola så klart! ”Accepted” är producerad av Tom Shadyac (”Bruce Almighty”) och Michael Bostick, och regisserad av Steve Pink.

Two Weeks Notice – Kärlek på jobbet

21:00 – 23:05

George Wade är en jagcentrerad mångmiljonär som är VD för ett av New Yorks ledande fastighetsbolag. Lucy Kelson är Georges skickliga men något neurotiska jurisdiska rådgivare som efter fem år av minst sagt påfrestande arbetsuppgifter är redo att säga upp sig. George är dock övertygad om att han inte kan leva utan Lucy och har inga som helst planer på att låta henne sluta. Frågan är om han kan få henne att stanna av egen fri vilja.Text-TV s.690.

The Astronaut’s Wife

02:00 – 03:50

The Astronaut's WifeSpencer (Johnny Depp) är på ett rutinuppdrag i rymden när hans farkost tappar kontakten med jorden och han tycks vara dödsdömd. Men situationen reder ut sig och han återvänder hem och hyllas som en hjälte. Hans fru Jillian (Charlize Theron) visar sig inom kort vara gravid, men hon märker snart att någonting har förändrat hennes make. Jillian misstänker att han inte längre är samme man.

Stuart Little 3: Call of the Wild

04:15 – 05:35

Vårterminen är slut och familjen Little tillbringar sin semester i en mysig sommarstuga vid en sjö. I täten ligger Stuart, som är ivrig att bli scout och få tillbringa hela semestern med kanotpaddling, promenader och visa att han gillar livet utomhus. Men något ligger och lurar i skogen som kan spoliera allt det roliga…

Into the wild

02:10 – 05:15

Into the WildAmerikanskt äventyrsdrama från 2007. Toppstudenten Christopher McCandless bestämmer sig för att ge bort sina besparingar till välgörenhet och ger sig ut på luffen utan att berätta det för sin familj. Under sin resa drar han sig allt mer undan från människor, och till slut beger han sig till Alaska för att leva som eremit i vildmarken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *