Kvällens filmer: Har jag gjort bort mig nu igen?, Galen i…

Idag söndag visas följande filmer på TV: Har jag gjort bort mig nu igen?, Galen i kärlek, Varg Veum: Kalla hjärtan, The miracle of the cards, En förlorad värld, Die hard 4.0, Adventureland, I, robot, I, robot, forts, L.A. gigolo, Paranormal activity 3, Poseidon

Har jag gjort bort mig nu igen?

Amerikansk komedi från 1984. Servitrisen Sunny Davis lyckas av en händelse avvärja ett attentat mot en prominent man på besök från Mellanöstern. Under en kort tid är hon nationens hjältinna och får sedan chansen att börja en karriär på UD.

Filmen visas på Kanal 5 klockan 16:05 – 18:00

Galen i kärlek

Amerikansk komedi från 2003. Kvinnokarlen Harrys möte med senaste trofén Marin i hennes mammas hus slutar illa. Han drabbas av bröstsmärtor och hamnar under mamma Ericas motvilliga vård. Det förändrar hans liv. Han blir kär på riktigt – i Erica.

Filmen visas på Kanal 5 klockan 21:00 – 23:35

Varg Veum: Kalla hjärtan

Norskt kriminaldrama från 2012. Varg Veum deltar i sökandet efter ett syskonpar som försvunnit i Bergens skummare kvarter. Han ser ett samband med ett mordfall en kollega utreder och de försvunna syskonen. Samtidigt väntar han och Karin barn och han ställs inför sitt livs svåraste val. 2013.

Filmen visas på Sjuan klockan 21:00 – 22:55

The miracle of the cards

The Miracle of the CardsAmerikansk-kanadensiskt drama från 2001. Åttaåriga Craig har en hjärntumör som måste opereras bort för att han ska överleva, men operationen misslyckas. Hans mamma försöker muntra upp honom genom att samla ihop så många krya-på-dig-kort som möjligt. I brevskörden finns ett kort som kanske kan rädda Craigs liv.

Filmen visas på Sjuan klockan 03:00 – 05:00

En förlorad värld

Brittiskt drama från 2008. Genom en skolkamrat på Oxford blir studenten Charles Ryder bekant med den förmögna katolska familjen Flyte. Han förflyttas till en värld av överflöd, högfärd och lyx. Men bakom all prakt som omger släktgodset Brideshead upptäcker han också att det finns mörka familjehemligheter.

Filmen visas på SVT1 klockan 21:45 – 00:00

Die hard 4.0

Amerikansk action från 2007. När det sker en attack mot USA:s datornätverk hamnar än en gång polisen John McClane ofrivilligt i händelsernas centrum. En hänsynslös grupp terrorister hotar att slå ut hela nationens infrastruktur och McClane och en ung datorhacker är de enda som kan stoppa dem.

Filmen visas på TV3 klockan 21:00 – 23:45

Adventureland

AdventurelandAmerikansk komedi från 2009. Året är 1987. James har just gått ut college och ser fram emot sitt livs bästa sommar. Dessvärre visar det sig att hans föräldrar hamnat i ekonomisk knipa, så istället för att tågluffa runt i Europa måste han jobba hela sommaren på ett slitet nöjesfält fullt av excentriska figurer.

Trailer för Adventureland

Filmen visas på TV4 klockan 16:50 – 17:55

I, robot

I, RobotAmerikanskt actiondrama från 2004. Det är år 2035 och robotar lever sida vid sida med människan. Robotarna styrs av tre lagar. De får inte skada en människa eller låta någon annan göra det, de måste lyda människan och skydda sin existens. När skaparen av robotarna dör får Del Spooner i uppdrag att undersöka orsaken. Kriminalaren Spooner hatar robotar och misstänker genast att de ligger bakom dödsfallet. Men det dröjer inte länge förrän Spooner upptäcker att det ligger en mycket större konspiration bakom det som till en början såg ut att vara ett självmord.

Trailer för I, robot

Filmen visas på TV4 klockan 21:00 – 22:00

I, robot, forts

Amerikanskt actiondrama från 2004. Det är år 2035 och robotar lever sida vid sida med människan. Robotarna styrs av tre lagar. De får inte skada en människa eller låta någon annan göra det, de måste lyda människan och skydda sin existens. När skaparen av robotarna dör får Del Spooner i uppdrag att undersöka orsaken. Kriminalaren Spooner hatar robotar och misstänker genast att de ligger bakom dödsfallet. Men det dröjer inte länge förrän Spooner upptäcker att det ligger en mycket större konspiration bakom det som till en början såg ut att vara ett självmord.

Filmen visas på TV4 klockan 22:15 – 23:35

L.A. gigolo

Amerikansk komedi från 2008. Nikki försörjer sig som gigolo åt förmögna kvinnor för att ge dem vad de vill ha och sig själv tak över huvudet för ett tag. Hans senaste erövring är advokaten Samantha. Men när han träffar servitrisen Heather blir han genast förälskad och hans liv blir allt mer komplicerat.

Filmen visas på TV4 klockan 23:35 – 01:30

Paranormal activity 3

Paranormal Activity 3Amerikansk skräckfilm från 2011. När systrarna Katie och Kristi delade rum som barn skaffade de sig en ny vän, som visade sig vara en osynlig ande. När Katie flera år senare lämnar en låda med videoband från deras barndom hos Kristi, inträffar snart ett inbrott där det enda som verkar saknas är banden – vilka visar sig dölja en mörk hemlighet.

Trailer för Paranormal activity 3

Filmen visas på TV4 klockan 01:30 – 03:15

Poseidon

PoseidonAmerikanskt äventyr från 2006. Den enorma atlantgångaren Poseidon får en oväntad stöt när en jättevåg välter skeppet upp och ned, och tvingar passagerarna att kämpa för sina liv. Dylan Johns föredrar dock att kämpa för sitt liv på sina egna villkor, och ignorerar kaptenens order att vänta under däck på att hjälpen ska komma. Men det som börjar som ett ensamuppdrag lockar snart med sig fler panikslagna passagerare.

Trailer för Poseidon

Filmen visas på TV8 klockan 20:00 – 22:00