Kvällens filmer: Hard To Kill, Battleship, Benjamin Butto…

Idag torsdag visas följande filmer på TV: Hard To Kill, Battleship, Benjamin Buttons otroliga liv

Hard To Kill

När polismannen Mason Storm snubblar över en politisk skandal mördas hans hustru. Mördarna tror att de dödat Mason och hans son, men Mason hamnar i koma och hans son växer upp utan sina föräldrar. Efter sju år vaknar Mason och svär att hämnas.

Filmen visas på Kanal 5 klockan 01:50 – 03:35

Battleship

Hasbro, företaget bakom Transformers-filmerna, presenterar Battleship, ett storslaget actionäventyr som utspelar sig till havs, i luften och på land när vår planet tvingas kämpa för sin överlevnad mot en stark utomjordisk makt. När en flotta av mystiskt skepp förklarar krig mot jorden kan nämligen bara besättningen på USS Iowa, det sista amerikanska slagskeppet, försöka förhindra en global undergång. Filmen är regisserad av Peter Berg (Hancock) och i huvudrollerna ser vi Taylor Kitsch, Alexander Skarsgård, Rihanna och Liam Neeson. Battleship innehåller dessutom några av de mest spektakulära specialeffekter och explosiva actionscener som någonsin skildrats på film!

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 23:50

Benjamin Buttons otroliga liv

Filmen är omarbetad från F. Scott Fitzgeralds berättelse från 1920-talet om en man som föds som åttioåring och åldras baklänges. En man som är oförmögen att stoppa tiden, som vem som helst av oss. Vi följer hans historia som utspelar sig i New Orleans från slutet av första världskriget 1918, in på 2000-talet, följer hans resa som är så ovanlig som någon mans liv kan vara. Det är en tidsresenärs berättelse om människorna och platserna han träffar på under vägen, kärlekarna han förlorar och finner, livets glädjeämnen och dödens sorgsenhet, och vad som består bortom tiden.

Filmen visas på TV8 klockan 21:00 – 00:15