Kvällens filmer: Harry Potter och de vises sten, Sagan om ringen -…

Harry Potter och de vises sten

Idag fredag den 23 december sänds följande filmer på TV: Harry Potter och de vises sten, Sagan om ringen – Härskarringen, Legenden om Tarzan, Pulp Fiction, Familjetrippen, 300, Nostalgic Christmas, The Secret Ingredient, Christmas Homecoming, Double Holiday, Gledelig jul

Harry Potter och de vises sten

Harry Potter och de vises stenHarry Potter, en föräldralös pojke med magiska talanger, börjar på internatet Hogwarts, en skola för häxkonster och trolldom. Harry lär känna Hermione och Ron och listar ut mysteriet kring sina föräldrars dödsfall.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 17:55. Läs mer om Harry Potter och de vises sten

Sagan om ringen – Härskarringen

Sagan om ringen - HärskarringenEn utvald hob och hans lojala följeslagare tar på sig uppdraget att förstöra Den enda ringen, och att tillsammans med trollkarlen Gandalf, dvärgar, alver och människor förgöra Sauron, mörkrets härskare i Mordor.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Sagan om ringen – Härskarringen

Legenden om Tarzan

Legenden om TarzanDet har gått många år sedan mannen, som kallas Tarzan lämnade djungeln för ett liv som John Clayton, Lord Greystoke, med sin älskade Jane vid sin sida. Han har numera acklimatiserat sig till ett nytt liv i London men har nu blivit inbjuden att åka tillbaka till Kongo som ett sändebud åt parlamentet för att undersöka aktiviteterna i ett gruvläger, helt omedveten om att han bara är en bricka i ett dödligt spel av girighet och hämnd.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 18:50. Läs mer om Legenden om Tarzan

Pulp Fiction

Pulp FictionTorpederna Vincent och Jules utför ett uppdrag åt sin chef, samtidigt som boxaren Butch ställer upp i en fixad match, medan Pumpkin och Honey Bunny rånar en restaurang. Samtidigt som…

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Pulp Fiction

Familjetrippen

FamiljetrippenDavid Burke försörjer sig på att sälja marijuana. När han blivit bestulet på sitt lager tvingas han smuggla in ett stort parti droger från Mexiko till USA. Han värvar en pank strippa och två tonåringar så de kan låtsas vara på familjesemester.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om Familjetrippen

300

300Kung Leonidas och 300 spartaner kämpar mot Xerxes och hans massiva persiska armé i slaget om Thermopylae. Detta lägger grunden för världens första demokrati.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om 300

Nostalgic Christmas

Nostalgic ChristmasAnnes årliga julvisit i hemstaden blir bitterljuv då hennes far berättar att han tänker stänga leksaksaffären och lämna staden. När Anne blir ansvarig för stadens julfirande börjar hon fundera vad hon egentligen vill ha ut av sitt liv.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om Nostalgic Christmas

The Secret Ingredient

The Secret IngredientKelly driver ett framgångsrikt bageri när hon blir blir utvald att delta i en baktävling i New York, i samma veva som ex-fästmannen Andrew är tillbaka från Frankrike, där han utbildat sig till konditor.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 22:00. Läs mer om The Secret Ingredient

Christmas Homecoming

Christmas HomecomingSoldatänkan Amanda hyr ut en lägenhet till en krigsveteran som kommit hem skadad i strid. När de börjar samarbeta för att rädda stadens armémuseum med en julinsamling finner de varandra och kärleken på nytt.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 18:20. Läs mer om Christmas Homecoming

Double Holiday

Double HolidayRebecca är i färd med att planera Hanukkah när en möjlighet till befordran kommer upp på hennes jobb. I samma veva får hon i uppdrag att anordna kontorets julfest – tillsammans med Chris, hennes värste konkurrent om jobbet.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 18:20. Läs mer om Double Holiday

Gledelig jul

Gledelig julAnnemor och Frank ser fram emot att barnen och barnbarnen ska komma och fira jul hemma på gården för första gången på tio år, men det går inte riktigt som planerat. Dottern Tessa har ersatt sin sambo Emma med en svensk fitnesstränare och sonen Samuel står på randen till skilsmässa på grund av en glutenallergisk hund. Och precis när julfriden har lagt sig kommer en gammal hemlighet upp till ytan.

Filmen visas på SVT2 med start klockan 21:30. Läs mer om Gledelig jul

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *