Kvällens filmer: Harry Potter och den flammande bägaren, A walk among the…

Harry Potter och den flammande bägaren

Idag söndag den 24 april sänds följande filmer på TV: Harry Potter och den flammande bägaren, A walk among the tombstones, Die hard, V för vendetta, 21, Dödligt vapen 4, Livet efter detta, Aurora Teagarden mysteries: Reap what you sew

Harry Potter och den flammande bägaren

Harry Potter och den flammande bägarenBrittisk äventyrsaction från 2005. Voldemort hemsöker Harrys drömmar medan elever från tre magikerskolor gör sig redo inför den stora Triwizard-turneringen. Harry är egentligen för ung för att delta men tvingas in i tävlingen när den flammande bägaren kastar ur sig hans namn.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om Harry Potter och den flammande bägaren

A walk among the tombstones

A walk among the tombstonesAmerikansk thriller från 2014. Matthew Scudder är en sliten före detta polis som numera jobbar som privatdeckare. En dag får han i uppdrag av en rik knarklangare att utreda vem som kidnappat och mördat dennes fru. Det blir upptakten på en intrikat och lömsk intrig där Matthew inte kan lita på någon.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:15. Läs mer om A walk among the tombstones

Die hard

Die hardAmerikansk action från 1988. Polisen John McClaine kämpar för att sätta dit en tysk terroristgrupp som leds av Hans Gruber. De har tagit över storföretaget Nakamotis skyskrapa och hotar döda gisslan i vilken hans fru ingår.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Die hard

V för vendetta

V för vendettaAmerikansk action från 2005. En ung kvinna vid namn Evey räddas från fara av en maskerad man som kallas ”V”. Han avslöjar sanningen om hennes förflutna. En plan, vars syfte är att starta en revolution som ska återföra frihet och rättvisa i ett samhälle genomsyrat av grymhet och korruption, gör att Evey och V slår sig samman.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om V för vendetta

21

21Amerikanskt kriminaldrama från 2008. Ben Campbell behöver spara 300 000 dollar för att bli antagen till Harvards School of Medicine. Men han har svårt att få ihop pengarna. Hans matematiklärare Micky blir imponerad av hans kunskaper, och bjuder in Ben att bli medlem i en liten grupp som planerar att vinna miljoner i Las Vegas.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 23:00. Läs mer om 21

Dödligt vapen 4

Dödligt vapen 4Amerikansk komedi från 1998. Poliserna Martin Riggs och Roger Murtaugh är fortfarande i tjänst hos Los Angeles poliskår. Riggs har lugnat ner sig och börjar tänka mer och mer på sin egen ålder. Han ägnar gärna lite extra tid åt sambon Lorna, som väntar deras första barn. Men under en fisketur blir Riggs och Murtaugh inblandade i ett flyktingdrama som senare leder dem till ett kinesiskt brottssyndikat, ledd av den hänsynslöse Wah Sing Ku. Med Leo Getz och den nyblivne polisen Lee Butters som sällskap startar en envis jakt för att stoppa brottsligheten.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 23:00. Läs mer om Dödligt vapen 4

Livet efter detta

Livet efter dettaAmerikanskt drama från 2010. George plågas av sin mediala förmåga. Marie får en nära döden-upplevelse och skolpojken Marcus förlorar den som står honom närmast. De tre möts i sin jakt på sanningen om vad som händer när vi dör, något som förändrar deras liv för alltid.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om Livet efter detta

Aurora Teagarden mysteries: Reap what you sew

Aurora Teagarden mysteries: Reap what you sewAmerikanskt kriminaldrama från 2018. Deckarfantasten Aurora Teagarden är tillbaka med ett nytt mysterium. Här har hennes väninna Poppy flyttat tillbaka till Lawrenceton där hon filmar sina allt mer populära gör-det-själv-videor med sömnad och broderier. Men när Poppy plötsligt hittas mördad måste Aurora börja gräva i sin väns privatliv. Den åttonde filmen i serien som bygger på Charlaine Harris bokserie om Aurora Teagarden.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 20:00. Läs mer om Aurora Teagarden mysteries: Reap what you sew

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *